Loewe staat al bijna een eeuw garant voor luxueus home entertainment, made in Germany. Nu start het gekende bedrijf uit Kronach een nieuw hoofdstuk met de lancering van hun gloednieuwe submerk: We. by Loewe waarbij ze zich speciaal richten op de behoeften van een jonge doelgroep. Centraal hierbij staan dan ook compromisloze kwaliteit, duurzaamheid en een buitengewoon boeiend ontwerp.

“Deze jonge doelgroep weet precies wat ze willen. Daarom is We. by Loewe precies op hun behoeften afgestemd, met de nadruk op een fris en onafhankelijk design, hoogwaardige materialen en duurzame productontwikkeling.”

Loewe zal vanaf volgend jaar officieel aanvangen met We. by Loewe. Ze beloven alvast een serie Bluetooth-luidsprekers voor thuis of onderweg die met zijn frisse kleuropties en slimme detailoplossingen jonge en muziekminnende klanten zal aanspreken die op zoek zijn naar een werkelijk uitstekend product. Aldus Loewe.

We. by Loewe

Later, in het tweede kwartaal van 2021 zullen verder de eerste tv-modellen verschijnen. De ontwikkelaars vertrouwen, op technisch vlak, op de hoogwaardige LED-panelen in verschillende formaten van 32 tot 65 inch schermdiagonaal. De basisuitrusting zal altijd talrijke bedrade (HDMI, LAN, USB, TOSLINK) en draadloze (Wi-Fi, Bluetooth, DLNA) interfaces, drievoudige tuner omvatten en de mogelijkheid voor USB-opname.

We. by Loewe profileert zich vooral als een jonge en trotse speler. Verdere gedetailleerde product- en prijsinformatie zal ruim voor de marktintroductie worden gepubliceerd.

Verkooppunten van het merk loewe