Audiomerk Nothing introduceerde recentelijk hun allernieuwste oordopjes: de Ear (stick). Het speciale is dat de in-ears nagenoeg ‘gewichtloos’ zijn waardoor de eindgebruiker kan genieten van een ‘comfortabel geluid’ met inbegrip van een uniek lipstick-design. Met een luistertijd tot wel 29 uur ‘zit je gerust’. Aangepaste drivers van 12,6 mm werden toegepast zodanig dat jouw favoriete muziek weergaloos ten gehore wordt gebracht.

Nothing Ear (stick)Nothing legt de klemtoon onder andere op het ergonomische ontwerp dat getest is bij meer dan 100 verschillende mensen. In tegenstelling tot in-ears van andere fabrikanten, zitten de Ear (stick) oordopjes niet zo prominent in de gehoorgang. Op die manier voelt alles zeer natuurlijk aan. Zoals eerder gezegd tijdens de introductie: de oordopjes zijn qua gewicht te verwaarlozen. Een oordopje weegt slechts 4,4 gram. Impressive!

Om een krachtig en levensecht geluid te creëren, is de Ear (stick) uitgerust met de meest gevoelige drivers van het moment. Met 12,6 mm zijn ze groot genoeg om ‘rijke diepten’, heldere hoge tonen en scherpe details te leveren. Tegelijkertijd zijn ze klein genoeg voor een comfortabele pasvorm. Het geluid is naar eigen zeggen krachtiger dan ooit.

Nothing Ear (stick)Nog een ander ‘element’ wat de Nothing Ear (stick) zo uniek maakt is de Bass Lock technologie. Kort gezegd mogen we stellen dat ‘slimme software’ de unieke vorm van de gehoorgang meet, alsook de pasvorm. Zo wordt gedetecteerd hoeveel bas er verloren gaat tijdens het dragen. De equalizercurve wordt afgeregeld volgens het optimale niveau voor de gebruiker.

Met de snellaadfunctie van de case kan de ‘standaard’ luistertijd van 7 uur, en de gesprekstijd van 3 uur, uitgebreid worden naar 22 uur. Goed om te vermelden: als Nothing zegt dat het snel kan, dan is het ook wel echt snel. Tien minuten laden staat synoniem voor muziekgenot gedurende 2 uur. De ‘besturing’ van de Ear (stick) gaat via drukknoppen op elke oordop. Leuk om mee te geven: ze werken ook wanneer je vingers nat zijn.

Drie ‘next-gen’ microfoons werken samen om ongewenste achtergrondgeluiden te detecteren, zodanig dat ze tot een minimum beperkt worden. Met dank aan de Clear Voice Technologie van Nothing.

“Nu we op het punt staan de één miljoen verkochte producten wereldwijd te overschrijden, kan ik niet wachten tot men ons derde product, Ear (stick), in handen krijgt. Het product biedt comfort en brengt tegelijkertijd onze meest geavanceerde geluidservaring tot nu toe.”

Dat zegt Carl Pei, CEO en co-founder van Nothing. Hij kan alvast niet wachten tot hun nieuwste telg de ‘wijde wereld’ in trekt. Het bijzondere design van de case is geïnspireerd op de vorm van een lipstick en heeft een unieke en functionele draaiopening. De verkoopprijs is vastgelegd op 119 euro.

Verkooppunten van het merk nothing