LG Electronics onthult een hagelnieuwe 4K UHD SMART Monitor. Een all-round monitor, in een ‘formaat’ van 32 inch, die gebruikers in staat stelt om te genieten van hun favoriete content. Dit model is erg geschikt voor gaming. Ook is het compatibel met verschillende entertainment toepassingen zonder PC-verbinding. Denk maar aan populaire streamingdiensten. Dankzij de ingebouwde functies en LG’s ergonomische standaard, die een maximale verstelbaarheid garandeert, kunnen gebruikers genieten van content. Hoe en wanneer ze maar willen. Al dan niet aan een bureau of op de bank. Jouw leven ‘efficiënter’ maken met behulp van het 32SQ780S beeldscherm: dat is belofte van LG.

LG 32SQ780SMet de achterliggende gedachte ‘Work Smarter, Play Better’ is het duidelijk waar LG de prioriteit legt: multitasking. Met andere woorden: ben jij op zoek naar één enkel scherm dat aangesloten kan worden op een desktop, laptop of gaming apparaat? Dan is deze telg misschien wel wat je zoekt. Er wordt ondersteuning geboden voor webOS 22. Een naadloze integratie met streamingplatformen zoals Netflix en YouTube? Dat zeker.

Zoals de ‘naam’ al laat uitschijnen, betreft dit een 4K UHD-scherm (3840 x 2160). De multifunctionele monitor voor thuisgebruik staat garant voor een hoge beeldkwaliteit. Een dekking van 90 procent van het DCI-P3 kleurengamma met HDR 10 ondersteuning? Check, dubbel check. Heldere en nauwkeurige beelden ‘vertolken’ de hoofdrol. Maar daar stopt het niet want de fabrikant heeft ook gedacht aan het geluid. Een ingebouwde 2-kanaals stereoluidspreker van 5 Watt is geïntegreerd. Deze luidspreker zet de kijkervaring kracht bij. En dat laatste mag je wel vrij letterlijk nemen.

De LG SMART Monitor is uitgerust met een eigen ontwikkelde Ergo-standaard waarmee het scherm eenvoudig uitgeschoven, ingetrokken, gedraaid, verhoogd of gekanteld kan worden. Zo wordt een optimale kijkhoek bekomen. Verschillende home office applicaties zijn te downloaden via de LG Content Studio.

“Smart monitors zijn ontworpen om te voldoen aan de diverse levensstijlen van de hedendaagse klanten.”

Aldus Seo Young-jae, senior vice president en hoofd van de IT business unit van LG Electronics. Met de nieuwe smart monitor van LG kunnen gebruikers nu bijna alles doen met één beeldscherm. Dat beperkt zich niet alleen tot het streamen van content, maar strekt zich verder uit: gamen, thuiswerken, …

De SMART Monitor van LG Electronics is vanaf deze maand (november 2022) beschikbaar. Eerst wordt de 32SQ780S verkrijgbaar in de Verenigde Staten. De fabrikant laat weten dat andere markten later zullen volgen. Klaar om verrast te worden door alle nieuwigheden van deze monitor? Slechts 1 adres: lg.com.

Verkooppunten van het merk lg