Covid-19 is ondertussen nog steeds niet helemaal het land uit en daar worden we elke dag opnieuw aan herinnerd. Denk maar aan de social distancing regels of de mondmasker plicht. Naast ons dagelijks leven heeft dat natuurlijk ook zijn invloed op de grotere massa evenementen waaronder bijvoorbeeld de North West Audio Show in Engeland en de Mitteldeutsche HiFi-Tage in Duitsland. 

Mitteldeutsche hifi tageDe organisatie van beide shows heeft laten weten dat hun gerenommeerde shows worden uitgesteld naar een later tijdstip, vermoedelijk ergens in 2021. Al is het momenteel nog koffiedik kijken wanneer dit precies gepland kan worden.

Voor de North West Audio Show in Groot-Brittannië kon je dit jaar bijvoorbeeld op een eenvoudige manier bezoeken als EU-inwoner met de BREXIT in het achterhoofd. Hou voorlopig alvast maar zaterdag 19 en zondag 20 juni 2021 vrij in je agenda. Zoals ze zeggen: van uitstel komt geen afstel!

“The very best in audio set in the wonderful surroundings of De Vere Cranage Estate, Holmes Chapel, Cheshire Free Entry & Free Parking.”

Mitteldeutsche hifi tageOok de organisatie van de Mitteldeutsche HiFi-Tage, een jaarlijkse hoogmis is Leipzig, heeft noodgedwongen haar audioshow moeten annuleren vanwege Covd-19. De show stond gepland voor half november maar met de onzekerheid die er nu heerst wilden ze graag het zekere voor het onzekere nemen. Wat uiteraard volledig te begrijpen is gezien de huidige omstandigheden. Wat spijtig!

Maar niet getreurd want er zijn ook heel wat lokale audioshows die wél kunnen én mogen doorgaan. Zo is er de komende weken bijvoorbeeld de Autumn Show van AudioLife in Buren, zeker de moeite waard om eens te bezoeken!

Of wil je graag nog eens de sfeer opsnuiven die er heerst op een audiobeurs? Hieronder blikken wij samen met Sound United terug op de XFI Audioshow van 2019. (Muzikaal) genot verzekerd!

Sound United XFI 2019

Op XFI Premium Audio Show kon je de nieuwste aanwinst van Marantz Europe terugvinden, de PM7000N, in combinatie met de Demand Series luidsprekers van Definitive Technology. Productspecialist Dennis geeft enthousiast wat meer toelichting over deze leuke set 👇🏻https://av2d.com/video-nieuwe-aankondigingen-van-marantz-en-definitive-technology-op-xfi/

Geplaatst door audiovideo2day op Vrijdag 18 oktober 2019