Met de komst van de Smart Sounddeck 100 garandeert de Duitse fabrikant van luidsprekers het volgende: 30 days of test-listening at home & 0 % risk with 100 % music enjoyment. Dat is op zijn minst uit te drukken best wel beloftevol te noemen. Ze kaderen het als een all-in-one geluidssysteem om jouw thuisbioscoop ervaring compleet te maken.

Canton Smart Sounddeck 100De Canton Smart Sounddeck 100 is uitgerust met een Dolby Atmos certificatie, DTS HD, 4 HDMI-aansluitingen die 4K- en 3D-content ondersteunen, Chromecast built-in en Spotify Connect. Dit zijn de basiselementen die in zijn geheel moeten zorgen voor een compact home cinema systeem dat gemaakt is uit één behuizing.

“You can stream your favourite music throughout the house with Chromecast built-in and Spotify Connect or alternatively listen to music via Bluetooth from your mobile phone or tablet. With its powerful drivers, the Smart Sounddeck 100 is a perfect solo entertainer.”

Dankzij de meerkanaals audioformaten (Dolby Atmos en DTS HD) wordt er een krachtige en compleet overdonderende geluidsweergave belooft. Heb je een HDR-film of -serie die je graag wilt afspelen op de Smart Sounddeck 100? Dat kan zonder al te veel moeite dankzij de eenvoudige installatie en intuïtieve bediening zoals we dat gewoon zijn van Canton.

Flexibiliteit alom met de uitgebreide bevestigingsmogelijkheden. Je kan kiezen om je televisie te plaatsen op de Sounddeck of je kan het apparaat ook ophangen aan de muur. Het is maar liefst 100 cm breed en daarmee wordt het mogelijk om de Smart Sounddeck 100 te gebruiken in combinatie met grotere schermen

“Experience your favourite movies, concerts, sporting events and console games as a thrilling sound experience with our brand new Smart Sounddeck 100 multi-room speaker. “

Streamen vanaf je computer? Of liever streamen vanaf je smartphone met Spotify Connect? Het kan allemaal. Je bent zelfs in de mogelijkheid om een bepaalde playlist op te slaan in één van de drie geheugenplaatsen van de Sounddeck. Daarna kan je door middel van een eenvoudige druk op de knop jouw favoriete playlist selecteren om te laten afspelen.

Hieronder zetten we voor jullie de belangrijkste eigenschappen van de Canton Smart Sounddeck 100 op een rijtje.

  • Ondersteuning voor Dolby Atmos, DTS HD en de HDR-videoformaten
  • Voorzien van Chromecast, Spotify Connect en bluetooth
  • Multiroom geluid dek met technologie van Dolby Atmos
  • Combinatie mogelijk met max. 7 luidsprekers vanuit het Smart portfolio
  • 4 x downfire woofers (passief membraan)
  • Frequentiebereik gaat van 25 Hz tot 30 kHz
  • Kantelfrequenties op 150 Hz en 3 kHz
  • Drivers: 4 x 100 mm woofer, 4 x 50 mm middentoner, 2 x 19 mm tweeter
  • 100 x 7 x 33 centimeter

De Canton Smart Sounddeck 100 is verkrijgbaar in een zwarte afwerking voor een adviesprijs van 950,- euro. Voor meer informatie surf je beste eens naar de website van Canton om verder kennis te maken met dit impressionante apparaat.

Verkooppunten van het merk canton