Goed nieuws voor iedere muziekliefhebber want binnenkort is het weer tijd voor een nieuwe en leuk evenement bij Audio-Life in Buren. Ze organiseren namelijk hun Autumn Show die plaatsvindt op 11, 12, 18, 19, 25 en 26 september. Het belooft alvast een muzikaal feestje te worden waarbij ze het seizoen graag op muzikale wijze willen inzetten.

Audio-Life is dan ook enorm tevreden met dit evenement, wat uiteraard volledig Corona-proof is opgezet. Het wordt gespreid over 3 weken en er wordt heel goed rekening gehouden met de richtlijnen van het RIVM. Ze staan te popelen om jullie te laten kennismaken én te laten luisteren naar heel wat moois.

AudioLife Autumn Show

Er wordt dan ook groots uitgepakt met de Chord Electronics Ultima 1 eindversterkers, de Ultima 1 voorversterker, de Harbeth 40.2 Anniversary luidsprekers en als bron de Aurender A30 én de Bergmann Galder platenspeler, voorzien van het DS Audio Reference element. Impressive!

Wil jij deze producten graag komen ontdekken? Dan kan je op één van onderstaande dagen terecht bij Audio-Life in Buren. De sessies vinden telkens opnieuw plaats van 10u tot 12u en van 12u tot 14u.

  • Vrijdag 11 & zaterdag 12 september
  • Vrijdag 18 & zaterdag 19 september
  • Vrijdag 25 & zaterdag 26 september

Zou je graag zelf de show willen bijwonen? Stuur dan zeker een mailtje naar info@audio-life.nl. Ze kijken er alvast naar uit om je hartelijk te ontvangen, uiteraard met respect voor de corona maatregelen.

AudioLife Autumn ShowBovendien is het assortiment van Audio-Life ook verder uitgebreid met de komst van de Furutech NCF Clear Line Power Optimizer. Zelf hebben ze natuurlijk de NCF Clear Line eerst uitgetest in de winkel en ze zijn alvast helemaal overtuigd. Het creëerde een verbazingwekkende resultaat wat je op het eerste gezicht niet zou verwachten van dit ‘kleine’ apparaat.

Er worden heel wat verbetering opgemerkt waaronder de diepte en focus van de soundstage en toonbalans. Lage frequenties zijn schoner en een beter gevoel voor definitie wordt mogelijk gemaakt door een lagere ruisvloer. Steek de NCF Clear Line in een vrij stopcontact van je stekkerblok of een vrij stopcontact aan de muur. Voor het beste resultaat kan je best de NCF Clear Line aansluiten op dezelfde wisselstroomlijn als je systeem. Hier vind je alvast een leuke review terug.

De Furutech NCF Clear Line Power Optimizer is verkrijgbaar voor een adviesprijs van 260,- euro. Klaar om deze NCF Clear Line te gaan uittesten in Buren?

Contactgegevens:

Audio-Life
Hulsterstraat 26a
4116 EZ Buren

info@audio-life.nl
+31 344 570 777
+31 6 24 38 03 28

AudioLife Autumn Show

Verkooppunten van het merk chord-electronics