De Neil Young Archives, een uitgebreid album waar alle muziek verzameld is van deze gekende artiest. Als BluOS-gebruiker kan je alvast genieten van al zijn nummers die hij ooit heeft uitgebracht door het afsluiten van een jaarlijks of maandelijks abonnement.

Voorlopig kan het alleen nog maar in de VS en in Canada, maar gezien zijn internationale bekendheid vermoeden wij dat de Neil Young Archives ook aangeboden zullen worden voor de Europese fans van deze singer-songwriter.


Je kan in afwachting daarvan, zelfs al geheel gratis, jouw favoriete nummers door de luidsprekers laten weerklinken want elke dag opnieuw staat er een album van de dag voor je klaar. Verder wordt je nog in de mogelijkheid gesteld om te bladeren door de uitgebreide songbibliotheek. Hier kan je heel wat informatie terug vinden over bepaalde liedjes.

Wil je echt ‘all the way’ gaan en de volledige muziekcollectie van Neil Young ontdekken? Dan ben je al gesteld met een abonnement van $19,99 per jaar. Als je kiest voor de betalende versie dan kan je bovendien niet alleen luisteren via je webbrowser, maak ook via BluOS.

Helaas is dat, tot nu toe, alleen nog maar beperkt tot BluOS-gebruikers in de VS en Canada, hopen dus dat het ook snel de overtocht zal maken naar Europa. Fingers crossed!