Polk Audio heeft haar nieuwste toevoeging aan het soundbarassortiment van de Signa-serie geïntroduceerd: de Signa S2. 

De soundbar met HDMI-ARC en meegeleverde dunne draadloze subwoofer leveren een rijk geluid en diepe bas met Dolby Digital Decodering en een afgestemde luidsprekerconfiguratie voor een luisterervaring die verdergaat dan de mogelijkheden van welke ingebouwde speakers van een tv dan ook. Bovendien beschikt de Signa S2 over Polk Audio’s gepatenteerde Voice Adjust™-technologie voor heel zuivere, verstaanbare dialogen en Bluetooth voor eenvoudige muziekstreaming.

Signa S2 Soundbar

De soundbar is compatibel met 4K en HDTV’s en wordt geleverd met zowel HDMI- als optische kabels. Dankzij HDMI-ARC kunnen gebruikers audio van ingebouwde apps en bronnen op smart tv’s direct verbinden met de soundbar met behulp van slechts één HDMI-kabel. De Signa S2 heeft ook voorgeprogrammeerde geluidsinstellingen, zoals “films”-, “muziek”- en “nacht’-modi. De soundbar van circa 5 cm hoog kan aan de muur worden bevestigd en blokkeert het zicht of IR-sensoren niet als hij onder de tv wordt geplaatst.

Signa S2 Soundbar“De soundbars uit de Signa-serie van Polk Audio zijn ongelooflijk populair, omdat ze eenvoudig in gebruik zijn, uitstekend klinken en heel flexibel zijn. Om de fantastische ervaring te overtreffen, hebben we de Signa S2 op exact de juiste punten verbeterd. De consument heeft hiermee een betaalbare optie van een van de meest betrouwbare audiomerken in de branche”, aldus Michael Greco, global brand director, Polk Audio. “De Signa S2 biedt HDMI-ARC voor een gestroomlijnde ervaring met smart tv’s, met slechts één kabel, evenals een verbeterde geluidskwaliteit”.

De Signa S2 is onderdeel van het soundbar-assortiment van de Polk Audio Signa-serie. Hij vervangt zijn voorganger, de Signa S1, Polk’s best verkopende soundbar van het afgelopen jaar, en is een toevoeging op de voordeligste soundbar van het merk: de Signa Solo.

De Polk Audio Signa S2 zal vanaf medio oktober 2018 verkrijgbaar zijn bij erkende verkooppunten. De winkelprijs bedraagt €249.

Signa S2 Soundbar