Smart Audio, de officiële importeur van Focal, Micromega, Electrocompaniet en Inakustik, zal dit jaar aanwezig zijn op de Audio Show iEar’ met de merken Focal, Micromega en Inakustik. 

Focal heeft haar Kanta-serie compleet gemaakt door drie nieuwe luidsprekers toe te voegen: de Kanta No1, Kanta No3 en de Kanta Center. De Kanta No1 is een elegante compacte monitorluidspreker op een bijpassend statief. Ze is geschikt voor ruimtes tot 25m2. De Kanta No3 is het topmodel van de Kanta-serie. De IAL3 Beryllium tweeter zorgt voor gedetailleerde en dynamische hoge tonen. De Flax-conussen worden ingezet voor de middentonen in 6,5 inch en tweemaal 8 inch voor de lage tonen. De Kanta Center zorgt voor mooi surroundgeluid door een echt muzikaal middenkanaal te bieden.

Op de Audio Show iEar’ zal de Kanta No3 gedemonstreerd worden op de Micromega M One M-150 met stroomzuivering door de Inakustik AC-3500P.

Micromega M-One M-150De unieke Micromega M-One M-150 is een stap naar te toekomst. De architectuur is opgebouwd uit één blok solide aluminium met daarin zeer verfijnde componenten in symmetrische lay-out. Met de Asahi Kasei AK4490 DAC is het mogelijk om via USB 32-bit/768kHz te streamen. In DSD & DSD over PCM kan 11.2mHz worden verwerkt. Om hoge kwaliteit internetstreaming te garanderen, hebben ze Tidal in de app geïntegreerd. Ook aanwezig is de MM/MC phonovoorversterking met een ruisafstands van amper 75dB (A-gewogen). Hierdoor is een losse voorversterking niet nodig.

Inakustik Reference Power Station AC-3500PDe AC-3500P stroomfilter van Inakustik voorkomt het penetreren van storingen in uw audio- en videoinstallatie. Het geeft een schone sinus, een hoge stoomafgifte ter bevordering van de dynamiek en bescherming tegen stroompieken.

Focal ElegiaDe primeur gaat naar de Focal Elegia gesloten hoofdtelefoon. Deze hoofdtelefoon is met de hand gemaakt in Frankrijk en zorgt ervoor dat de gebruiker ruimtelijkheid ervaart binnen een geïsoleerde omgeving. Zo goed als alle buitengeluiden worden geïsoleerd, waardoor geen enkel detail van de muziek verloren gaat. Met als basis de M gevormde aluminium/ magnesium conus (ook terug te vinden in de Elear en de Clear) is de snelle response weer debet aan de hoge dynamiek en gewaardeerde resolutie.

Op de Audio Show iEar’ kunnen alle high end hoofdtelefoons vergeleken worden: de Elegia, Clear en Utopa.

Verkooppunten van het merk focal