Maak kennis met Polk Audio, het maakt samen met Denon en Marantz deel uit van Sound United. Vol trots hebben ze onlangs hun nieuwste product bekend gemaakt dat past binnen hun Signa Series: de Signa S3 soundbar. Het is ontwikkeld als instapmodel voor iedereen die de geluidsweergave van zijn televisie graag naar een niveau hoger tilt.

Polk Audio Signa S3De Polk Audio Signa S3 sounbar beschikt over vier drivers die te vinden zijn binnen in de slanke behuizing van 5,5 cm hoog en 90 cm breed. Het model komt met een draadloze subwoofer die op een eenvoudige manier is aan te sluiten op elke HD-, 4K- en 8K-tv. Zo kan er Dolby Digital 5.1 gedecodeert worden met één enkele HDMI ARC-aansluiting.

Door de toevoeging van Chromecast kan je muziek afspelen vanaf verschillende bronnen zoals Spotify, Tidal en Google Play Music. Door de soundbar te koppelen met andere luidsprekers, die over Chromecast beschikken, kan je als muziekliefhebber zonder enige moeite muziek door het hele huis afspelen. Daarnaast werkt de Signa S3 ook nog met de Google Assistant.

Verder is deze prachtige soundbar uitgerust met de exclusieve Voice Adjust- technologie van Polk Audio. Deze maakt het mogelijk om het niveau van stemkanalen aan te passen telkens wanneer jij aan het kijken bent naar je favoriete film, serie of tv-show.

De Signa S3 werkt met afstandsbedieningen van LG, Panasonic, Toshiba, Samsung en Sony. Met drie vooraf ingestelde DSP-modi waaronder film, muziek en nachtmodus kan je de uitvoer van de soundbar en woofer optimaliseren. Zo garandeert Polk Audio een uitstekende geluidservaring die afgestemd is op jouw persoonlijke voorkeuren.

De soundbar is leverbaar voor een adviesprijs van 279,- euro. Handig is ook dat er HDMI en optische kabels worden bijgeleverd, zo bespaar je dus al snel een tripje naar de winkel. Handig toch?