Qobuz is een Franse streamingdienst die gedreven wordt door een passie voor hoogwaardige muziekbeleving waarbij geluidskwaliteit wordt gecombineerd met uitgebreide muzikale content. Het publiek van luisteraars bestaat uit een diverse mix van muziekfijnproevers, HiFi-liefhebbers en alles daartussenin.

De muziekdienst is trots om Qobuz Club aan te kondigen: een nieuw communityplatform dat ontworpen is om audiofielen en muziekliefhebbers over de hele wereld met elkaar te verbinden. Qobuz Club is ‘the place to go’ voor muziekinspiratie, HiFi-advies en boeiende interacties met gelijkgestemde luisteraars. Of je nu een casual luisteraar bent, of een serieuze audiofiel: Qobuz Club is de perfecte plek om contact te leggen met anderen die jouw passie voor geluid en onvergetelijke muziek delen.

“Qobuz Club is committed to cultivating a community of music enthusiasts by providing an authentic platform for audiophiles and music lovers to come together, share their passion for music, and discover new sounds and artists in a friendly environment.”

Bij Qobuz Club draait het niet alleen om het ontdekken van nieuwe muziek, maar ook om het delen en beleven ervan met anderen. Hoewel algoritmes en A.I. bijdragen aan gepersonaliseerde aanbevelingen, ontbreekt het ontdekken van de emotionele en sociale context van muziek binnen een levendige gemeenschap. Qobuz Club stelt individuen in staat om samen muziek te bespreken, nieuwe genres te ontdekken en actief betrokken te zijn met gelijkgestemden. Dit zorgt voor een rijkere en betekenisvolle muziekervaring.

Lid zijn van Qobuz Club betekent ook toegang hebben tot een schat aan kennis en ervaring van HiFi- en muziekexperts. Het platform biedt secties voor Qobuz-nieuws, muziekclubs, HiFi-ruimtes en discussieforums waar leden direct met de Qobuz-teams kunnen communiceren. Er is ook ‘een collector’s corner’ voor liefhebbers van vinyl, een beta testers ruimte en een help- en suggestieruimte voor toekomstige app-verbeteringen. Bij Qobuz Club begrijpen ze dat muziek meer is dan alleen luisteren. Het is een ontdekkingsreis en een vorm van zelfexpressie.

Lid worden van Qobuz Club is zeer eenvoudig. Het is mogelijk voor alle Qobuz-accounthouders. Het platform is beschikbaar op het web en binnenkort ook via een mobiele app, zodat je het altijd en overal kan gebruiken. Het is wereldwijd beschikbaar in het Engels. Bovendien verschijnt er binnenkort ook een Franse versie.

Verkooppunten van het merk qobuz