Vorige week lieten we jullie al weten dat de Auralex Show van Audio-Life in Buren niet kon doorgaan vanwege het coronavirus. Maar nu hebben ze een alternatief voorzien zodat je toch kan blijven genieten van je favoriete muziek. Zelf noemen ze het ‘Quarantaine luisteren bij Audio-Life’.

Inderdaad, je leest het goed. Vanaf deze week kan je hun luisterruimte reserveren om helemaal weg te dromen bij jouw uitgekozen muziek. Samen met een vriend of vriendin kan je deze beluisteren op een set naar keuze. Deze geef je door tijdens het reserveren en Audio-Life zorgt er voor dat alles klaar staat bij aankomst.

Naar eigen zeggen volgen ze alle richtlijn van het RIVM strikt op. Zo zal er bijvoorbeeld niemand in de buurt komen wanneer je aan het genieten bent. Er zullen ook versnaperingen voorzien worden zoals een koek en een kopje koffie of thee.

Wil jij ook eens wegdromen in deze mooie luisterruimte van Audio Life? Stuur dan zeker eens een mailtje naar het team van Audio Life, zij helpen je met plezier verder.