Wow… it is beautiful. Another gem from Jadis. Hope to strike a jackpot in lotto. Een leuke, enthousiaste en spontane reactie die te lezen was onder een opmerkelijk social media bericht van het Franse audiomerk Jadis Electronics. In dit bericht presenteerden ze namelijk vol trots hun I-70 geïntegreerde buizenversterker.

Bij Jadis hadden ze al een tijdje het idee om een nieuwe geïntegreerde buizenversterker op de markt te brengen waarbij er de combinatie wordt gemaakt tussen krachtige prestaties en een modern design. Met de release van de nieuwe KT170-buizen werd dit meteen de aftrap van hun I-70.

Met een compacter ontwerp en een geavanceerde technische architectuur, is Jadis uiterst trots op dit spiksplinternieuwe model. Dat bovendien ook nog eens een krachtige, gedetailleerde en ‘diepe’ geluidsweergave garandeert.

Wat betreft de specificaties heeft dit model een vermogen van maximaal 60 Watt, een bandbreedte van 10 Hz tot 36 kHz en een gevoeligheid van 150 mVolt. De Jadis I-70 is alvast geen ‘katje om zonder handschoenen aan te pakken’. De reden daarachter? Deze ‘colos’ is 40 x 40 x 25,5 centimeter groot een heeft een impressionant gewicht van maar liefst 30 kilogram.

Klinkt alvast heel indrukwekkend. Benieuwd naar alle verdere details over deze geïntegreerde buizenversterker? Dan kan je best een surfen naar de website van Jadis Electronics.