Apple Music, Apple TV+, Apple Arcade en iCloud. Daar was je hoogstwaarschijnlijk al vanop de hoogte. Maar nu viert de gerenommeerde fabrikant, van o.a. consumenten electronica waaronder bijvoorbeeld computers en smartphones, dat succes allemaal in één handig abonnement. Ontdek Apple One, een abonnement dat je zelf samenstelt voor jou en je gezin op basis van jullie persoonlijke voorkeuren. 

Apple OneInderdaad, je leest het goed. De vier diensten van Apple worden nu samengebracht in één kant en klaar abonnement dat later in het najaar beschikbaar zal worden. Het is naar eigen zeggen de meest ultieme bundel van de Apple services voor één schappelijke prijs. Je kan kiezen uit een individueel abonnement of je kan gaan voor een gezins­abonnement waarbij je tot vijf andere mensen kan uitnodigen.

“Meer lachen, gamen, brullen voor je geld.”

Dat is alvast de belofte die we krijgen. Luister naar de nieuwste muziek van Victoria Monét en talloze andere artiesten op Apple Music, kijk naar The Morning Show en andere Apple Originals met Apple TV+, speel LEGO® Brawls en meer dan 100 andere geweldige games op Apple Arcade of hou je foto’s, documenten en andere bestanden veilig en up‑to‑date dankzij iCloud. Waar je voorkeur ook naar uit gaat, maakt niet uit, want alles is onmiddellijk binnen handbereik.

De komst van Apple One betekent mogelijks dus ook een extra ‘concurrent’ erbij voor bestaande streamingdiensten zoals bijvoorbeeld Netflix of Amazon Prime. Hoewel dat de term concurrent hier misschien niet helemaal op zijn plaats is aangezien Apple TV+ toch ook al heel wat naam en faam heeft opgebouwd doorheen de jaren.

“Apple One is de ultieme bundel van Apple services voor één lage maandelijkse prijs. Een abonnement nemen is makkelijk, het overzicht houden ook.”

Benieuwd dus hoe Apple One zich in de toekomst verder zal profileren. De dienst zou er komen in de loop van het najaar, nog even afwachten dus. Je houdt dus best de website van Apple in de gaten voor de laatste nieuwe updates omtrent dit abonnement.

Wat we verder nog kunnen meegeven is dat je alvast een gratis proefperiode krijgt van 1 maand voor de services waar je nog geen abonnement op hebt gehad. Merk je op het einde van die periode dat het nog niet helemaal is wat je zocht? Geen probleem want gelukkig zit je nergens aan vast en kan je op elk moment desgewenst opzeggen.

Verkooppunten van het merk apple