Als je bekend bent met Bluesound, dan weet je ongetwijfeld wel dat ze al een breed aanbod hebben gaande van luidsprekers tot soundbars. Nu, met de komst van hun PULSE SUB+, mogen ze vol trots hun portfolio weer verder uitbreiden met een draadloze subwoofer.

Bluesound Pulse Sub+Met de Pulse Sub + wil Bluesound zorgen voor nóg meer bas in jouw luisterruimte. Je kan hem connecteren met elk draadloos of bekabeld systeem van de fabrikant waardoor je dus op een eenvoudige manier kan genieten van al jouw favoriete films, series, muziek, …

Deze opvolger van hun originele Pulse Sub is voorzien van een volledig nieuw ontwerp, extra functionaliteiten en krachtige geluidsprestaties. En dat allemaal verpakt in een elegant en bovendien stijlvol design. Good job Bluesound!

“Breng uw luisterervaring naar een hoger niveau met de PULSE SUB+ draadloze subwoofer met eigen voeding.”

Aldus het audiomerk, dat belooft alvast dus een muzikale ervaring te worden om ‘u’ tegen te zeggen.

Intern vinden we een 8″ woofer terug in combinatie met een slimme DSP-versterker die een vermogen kan afleveren van maar liefst 150 Watt. Deze zou garant moeten staan voor een gedetailleerde bas zonder vervorming.

Het compacte ontwerp en de draadloze connectiviteit geven jou als muziekliefhebber de flexibiliteit om de PULSE SUB+ te plaatsen waar je ook maar wil. Onder de bank, naast je dressoir van de tv, … De mogelijkheden zijn bijna eindeloos. Na het downloaden van de BluOS app hoef je enkel en alleen nog maar verbinding te maken met de draadloze subwoofer en je bent ‘connected’.

Wil je graag nóg meer gaan ontdekken over de PULSE SUB+ van Bluesound? Breng dan gerust eens een bezoekje aan de website van de fabrikant of bekijk hieronder wat de PULSE SUB+ verder nog allemaal in huis heeft om jouw home cinema ervaring compleet te maken.

  • Type: slimme DSP-versterker die speelt in klasse D
  • Vermogen: 150 Watt (doorlopend) of 200 Watt (dynamische piek)
  • Frequentierespons: 20 Hz (LF Cutoff -10dB) of 22Hz – 150Hz (Op As @ 0°±2dB)
  • Crossover: 50Hz – 150Hz (LFE-instelling)
  • Woofer: 8″ Polypropyleen kegel (rubber surround)
  • Aansluitingen: mono laag/lijnniveau-ingang (analoog), Ethernet RJ45, USB type A en B
  • Afmetingen: 45,7 x 30 x 14,6 cm
  • Gewicht: 8,28 kg
  • Afwerkingen: zwart of wit
Verkooppunten van het merk bluesound