Zoals je in onze eerste review over de Sonos Playbase al kon lezen, zijn wij grote fan van de recente Sonos-editie. Maar wat als je een tv hebt die niet op de Playbase past? Dan biedt de Sanus Swiveling TV Base uitkomst.

Sonos heeft met de Playbase een luidspreker ontwikkeld waarop bijna elke tv past. Bijna; want modellen met voetjes aan de zijkant in plaats van een gecentreerde stand, vallen uit de boot. Maar niet getreurd, want met de Sanus Swiveling TV Base kan iedereen met zo’n tv ook eigenaar van een Sonos Playbase worden.

Het geheim: De Sanus Swiveling TV Base monteert je tv aan de muur, zodat het lijkt alsof hij boven de Playbase zweeft. Je kan de hoogte en hoek (40° naar links of rechts) instellen. Zo past je installatie naadloos.

De TV Base is compatibel met schermen van 32 tot 60 inch en kan tot 27kg dragen. Natuurlijk werkt hij ook voor andere soundbases.

Geïnteresseerd? De Sanus Swiveling TV Base is nu al in de VS te koop voor 150 dollar en zal binnenkort ook via de website van Sonos te koop zijn voor 150 pond.