Na de fraaie ‘The Swiss High End’ en ‘Cost is No Object’ show van Alpha High End, hebben ze weer iets leuks voor jou in petto. Zoals je al kon zien aan de titel is het wederom ‘showtime’ met hun aankomende Clarisys Audio Show. Meer bepaald op 20 en 27 november 2022 in hun vestiging te Brussel. Zoals steeds ben jij als muziekliefhebber van harte welkom. De hoofdrol zal deze keer ‘vertolkt’ worden door het merk Clarisys Audio. Benieuwd wat je mag verwachten?

Het staat als een paal boven water dat Alpha’s passie voor muziek gebaseerd is op het credo: je oren verdienen altijd het beste. Vanuit dat oogpunt, nodigen ze jou uit voor een zogenaamde ‘preview’. Hier zal de ontdekking van het Clarisys Audio Auditorium jou hernieuwd plezier zal bezorgen. Klinkt nu al als muziek in de oren.

Alpha Clarisys Audio Show

Alpha High End maakt zich sterk dat, als je fan bent van traditionele luidsprekers of panelen zoals de essentiële Apogee Acoustics (die meerdere generaties hebben gekenmerkt), deze show absoluut niet te missen. Kom de ‘pure wonderen’ aanschouwen, niet alleen met je ogen maar ook met je ogen. Aldus Alpha.

“Onze eerste indrukken bevestigen de kwaliteit van de Clarisys die alle criteria nog verder pushen met een zekere mate van afwerking en een kwaliteit van constructie zonder aantrekkingskracht.”

Kort samengevat: wat betekent dat ‘in de praktijk’? Tijd voor een leuke audio show waarbij deze hoogwaardige producent centraal staat. Afspraak op zondag 20 en/of 27 november 2022. Ideaal om de kostbare, muzikale momenten samen te delen. Er wordt gevraagd om je aan te melden via telefoon of per e-mail. Alpha High End bedankt je nu al voor jouw (high) fidelity.

Verkooppunten van het merk clarisys-audio