Streamen in corona tijden, het is een beetje de trend geworden van 2020. Heel wat streamingdiensten waaronder bijvoorbeeld Netflix hebben een stijle opmars gekend. Maar helaas lijkt alleen de tv-streamingsector hier mee van te profiteren, zo ziet Spotify bijvoorbeeld het aantal streams van populairste nummers dalen.

Vermoedelijk als reactie op deze evolutie heeft streamingdienst Deezer de prijs van hun HiFi-abonnement verlaagd tot €14,99 per maand. Dit betekent alleen maar goed nieuws voor iedere muziekliefhebber. Nóg meer muziekgenot dus in deze uitzonderlijke omstandigheden.

Lossless streamen is niet altijd goedkoop, de prijzen schieten al snel de hoogte in. En daar zijn ze bij Deezer ongetwijfeld van op de hoogte. Als je kiest voor een abonnement bij Deezer dan kan je kiezen uit 4 miljoen tracks in cd-kwaliteit. Oftewel 16 bit bij 1411 kbps. Je kan de streamingdienst gebruiken op al je apparaten, zowel bij je thuis als onderweg.

Verder krijg je ook nog toegang tot 360 by Deezer. Dit betreft een aparte app waarmee je muziek kan afspelen voor een complete 360 Reality Audio ervaring. Het is de bedoeling dat je hierbij volledig wordt ondergedompeld voor een unieke beleving.

Ben je nog niet helemaal overtuigd en wil je nog even afwachten? Dan kan je in tussentijd Deezer altijd eens gratis uitproberen voor 1 maand.

Deezer Windows 10

Verkooppunten van het merk deezer