Eerder kwam het Deense audiomerk Bang & Olufsen al met een draagbare bluetooth luidspreker op de markt: de Bang & Olufsen A1. Maar nu hebben ze dit model in een compleet nieuw jasje gestoken. Zo zijn er heel wat verbeteringen aangebracht wat betreft de prestaties én het ontwerp.

De kenmerkende elegante vormen en unieke contouren komen helemaal terug bij de Bang & Olufsen A1 2nd Gen, net zoals we het van hen gewend zijn. Dat is o.a. het werk geweest van Deens industrieel ontwerper Cecilie Manz en het hele team van ingenieurs.

In vergelijking met zijn ‘kleinere broer’ is deze opvolger maar liefst 7 procent lichter. Opvallend is de leren band die is toegevoegd. In combinatie met het gewicht is het dus ideaal om de Bang & Olufsen A1 voor onderweg te gebruiken.

Verder is het de allereerste bluetooth luidspreker die voorzien is van een geïntegreerde spraakassistent. Dankzij Alexa wordt het namelijk een stuk gemakkelijker om bepaalde taken uit te voeren zoals bijvoorbeeld het afspelen van muziek, een recept opzoeken op internet, een game spelen met je vrienden, …

Als laatste hebben de ontwerpers werk gemaakt van de batterij. Zo kan je nu 18 uur lang blijven genieten van je favoriete artiesten bij een volume van 70 dB. Verlaag je het volume naar 55 dB? Dan wordt de speelduur verlengt tot maar liefst 48 uur.

Wil je graag weten welke verbeteren de fabrikant nog heeft aangebracht? Surf dan zeker eens naar de website van Bang & Olufsen voor meer informatie.

Bang & Olufsen A1 2nd Gen

Verkooppunten van het merk bang-olufsen