Ontmoet de S202 van het Amerikaanse MSB Technology, een krachtige tweekanaals eindversterker. Het is een afgeleide van de de S500 wat betreft de gebruikte technologie. Zo is er bijvoorbeeld gebruikt gemaakt van het trickle-down principe. Het is nog niet duidelijk voor wanneer de S2020 zijn intrede zal maken binnen Benelux.

De MSB S202 heeft een vermogen van 200 Watt bij 8 Ohm en 350 Watt bij vier Ohm. In vergelijking met hun S500 is dat net iets minder krachtig maar naar eigen zeggen toch meer dan voldoende om grote luisterruimtes te vullen met muziek, zelfs al hebben de aangesloten luidsprekers een lagere gevoeligheid.

Het feit dat het ‘beperkte vermogen’ toch een krachtig geluid kan neerzetten komt vooral door het ontwerp van de versterker. Zo is de voeding bijvoorbeeld gemonteerd op de meest optimale plaats in de behuizing. Dit staat garant voor een ultra-low-noise design.

Deze nieuwe versterker heeft een klasse A ingangstrap. Deze bevindt zich onder de ‘motorkap’ van de S202 die trouwens door een CNC machine is gefreesd. Dit moet zorgen voor heel wat minder signaalreflecties en vervorming. Verder wordt hiermee ook het dynamische bereik sterk verhoogd.

Naar eigen zeggen zou het frezen zelf alleen al 14 uur duren. Dit maken ze allemaal zelf in hun eigen fabriek. Via de XLR-ingangen kan je bronnen aansluiten en dankzij de luidsprekeraansluitingen is het dan weer mogelijk om het geluid af te spelen op een set luidsprekers.

Met een gemakkelijke interface wordt de bediening kinderspel. Door het gebruik van drukknoppen én bediening vanop afstand heb je de volledige controle over de stroom- en stand-bymodi.

Ben jij geënthousiasmeerd voor deze nieuwe tweekanaals eindversterker? Breng dan zeker eens een bezoekje aan de website van MSB Technology voor alle informatie!

Verkooppunten van het merk msb-technology