Nog vers van de ‘zinderende’ SVS 1000 Pro Series subwoofer-lancering een aantal weken weken geleden, keert het ‘Audiophile Happy Hour‘ terug met een baanbrekende productaankondiging. Zo luidt het alvast bij SVS. Inderdaad, je leest het goed: een audiofiel en tevens volledig virtueel ‘happy hour’.

SVS Virtual Audiophile Happy HourKlinkt misschien een beetje vreemd op het eerste gehoor maar SVS weet dit wel muzikaal vorm te geven. Zo gaan ze aanstaande donderdag live op Facebook en YouTube om iets gloednieuw voor te stellen. Althans, dat verwachten we toch naar aanleiding van deze foto die de Amerikaanse audiofabrikant verspreidt.

“This announcement will dwarf anything SVS has done before.”

Klinkt veelbelovend, een ‘kolossale’ productlancering gegarandeerd! Bovendien zullen er als leuk extra ook nog giveaways georganiseerd worden.

Lees ook


SVS 2000 Pro Series SubwooferHet Amerikaanse SVS brengt de 2000 Pro Serie op de markt

 


 

Wil jij, net zoals ons, ook niks missen van dit virtuele happy hour voor muziekliefhebbers, audiofielen, …? Zet je dan zeker en vast al maar op ‘aanwezig’ voor het Facebook evenement van het Amerikaanse SVS en mis het niet.

Verkooppunten van het merk svs