Teufel, bekend om zijn hoogwaardige audioproducten, kondigt de MOTIV HOME aan. Dit betreft een all-in-one streaming systeem. Deze elegante speaker is compatibel met AirPlay 2, Google Chromecast, Spotify Connect en TIDAL Connect. Daarnaast kan je genieten van duizenden radiozenders via TuneIn. Met een geïntegreerde batterij kan je maar liefst vijftien uur lang ononderbroken luisteren. Zowel binnen als buiten. Als je even zonder wifi zit, schakel je eenvoudig over naar bluetooth.

Teufel MOTIV HOMEAchter het stijlvolle uiterlijk van de MOTIV HOME schuilen krachtige geluidsprestaties. Deze luidspreker ondersteund niet alleen streaming via TIDAL en Spotify, maar ook het afspelen van je favoriete muziekbestanden via Chromecast of AirPlay 2. Radioliefhebbers kunnen de gratis Teufel Home app gebruiken om TuneIn te ontdekken. Je bent in de mogelijkheid om je favoriete zenders direct toe te wijzen aan één van de drie handige favorietenknoppen.

Dankzij de batterij kan deze telg tot wel 15 uur meegaan bij gemiddeld volume. Een geïntegreerde handgreep zodat je dit exemplaar eenvoudig en veilig kan meenemen naar een andere kamer?

Deze MOTIV HOME bevat vier breedband drivers die zorgen voor een dynamisch en krachtig geluid. Met een 5 inch subwoofer aan de voorzijde en twee passieve basmembranen aan de achterzijde krijgen lage frequenties de optimale ondersteuning. Deze combinatie levert een indrukwekkend en precies geluid op. Aldus Teufel.

De nieuwe Teufel Home app maakt het gemakkelijk om MOTIV HOME te configureren en te bedienen. Met functies zoals een standby timer, geluidsinstellingen (hoge en lage tonen, Dynamore), en de mogelijkheid om favorietenknoppen te programmeren, biedt de app veel handige mogelijkheden. Deze applicatie is gratis te downloaden voor zowel Android als iOS.

De MOTIV HOME van Teufel is nu verkrijgbaar in de kleuren wit en zwart voor een adviesprijs van 549,99 euro. Haal deze krachtige streaming speaker in huis en geniet van een ongeëvenaarde muziekervaring, waar je ook bent.