Optoma heeft een toevoeging gedaan aan hun uitgebreide assortiment van home cinema projectoren: de Optoma UHZ66. Deze state-of-the-art projector belooft een ongeëvenaarde beeldkwaliteit en brengt de magie van een bioscoop rechtstreeks naar je woonkamer. Klinkt goed!

De UHZ66 Home Cinema Projector staat garant voor een indrukwekkende kijkervaring. Deze telg is uitgerust met de nieuwste technologieën en functies om jouw filmavonden naar een nog hoger niveau te brengen.

De Optoma UHZ66 levert een verbluffende 4K Ultra High Definition-beeldkwaliteit met ongekende helderheid en scherpte. Met een resolutie van 3840 x 2160 pixels worden beelden vier keer scherper weergegeven dan Full HD. Dankzij de laserlichtbron geniet je van heldere en levendige beelden met een lange levensduur.

Een innovatie bij dit model is de externe voeding die bovenop de projector bevestigd kan worden, waardoor het stroomverbruik verminderd wordt met maar liefst 45% ten opzichte van vergelijkbare exemplaren. Bovendien maakt de eARC HDMI-ingang een integratie mogelijk met bijvoorbeeld een soundbar.

Deze projector is een goede keuze voor filmliefhebbers die streven naar een superieure beeldkwaliteit in een compacte en energie-efficiënte vorm. En dit alles tegen een aantrekkelijke prijs.

De Optoma UHZ66 is vanaf ondertussen al verkrijgbaar bij geselecteerde retailers en wordt geleverd met 2 jaar garantie. Voor meer informatie en verkooppunten? Kijk dan zeker eens op de website van KlankBart: klankbart.nl. Benieuwd naar alle verdere details omtrent de UHZ66? Dan is deze pagina niet te missen.

Optoma is een toonaangevende fabrikant van audiovisuele producten en oplossingen die innovatieve technologieën combineert met gebruiksvriendelijkheid om hoogwaardige projectoren en displays te leveren voor zakelijke, onderwijs- en thuisbioscooptoepassingen. Optoma is toegewijd aan het bieden van uitstekende klantenservice en producten van topkwaliteit.

Verkooppunten van het merk optoma