De heren van Eglantier Hifi uit Mechelen hebben onlangs hun merkenportfolio uitgebreid met het iconische luidsprekermerk Wilson Audio. Een muzikale aanwinst binnen hun assortiment. De fraaie Wilson Audio Sasha V luidsprekers staan ondertussen te schitteren in hun showroom. Om dat te vieren, organiseren ze ontdekkingsdagen waarin deze speakers centraal staan. Een lust. Zowel voor het oor als voor het oog.

Het iconische luidsprekermerk Wilson Audio heeft wereldwijd een ongeëvenaarde reputatie opgebouwd voor zijn compromisloze geluidskwaliteit en onberispelijke ontwerp. De Sasha V is daar geen uitzondering op. Zoals eerder gezegd, staan deze prachtige luidsprekers te ‘shinen’ in de showroom van Eglantier Hifi.

Om dit bijzondere moment te vieren, nodigt het team van Eglantier je uit om deel te nemen aan de Wilson Audio show die wordt gehouden op donderdag 23 november van 13 tot 18 uur en zondag 26 november van 12 tot 18 uur. Deze dagen bieden je de kans om persoonlijk kennis te maken met de Sasha V en de ongeëvenaarde audiokwaliteit te ervaren die Wilson Audio te bieden heeft.

Wil je verzekerd zijn van een plekje tijdens deze unieke gelegenheid? Reserveer dan nu je gratis plek via deze link.

Verkooppunten van het merk wilson-audio