Teufel heeft recentelijk de nieuwe MOTIV GO VOICE voorgesteld die stereogeluid van topkwaliteit combineert met een hoogwaardig design. Dankzij de integratie van Google Assistent kan jij als eindgebruiker je lievelingsmuziek net zo eenvoudig bedienen als alle smart home-apparaten. Het enige wat je daarvoor nodig hebt, naast natuurlijk een stroomvoorziening en internet? Jouw stem. Mede dankzij zijn ingebouwde accu staat de MOTIV GO VOICE garant voor urenlang luisterplezier. Zelfs wanneer er geen stopcontact in de buurt is. Jouw favoriete muziek ‘on the go’? Check.

Teufel MOTIV GO VOICEMet Google Assistent wordt een trotse eigenaar in de mogelijkheid gesteld om op eenvoudige wijze muziek, podcasts en radio af te spelen. Zonder je handen te gebruiken. Desgewenst kan je via de Google Assistent ook het weerbericht, de lokale tijd of je agenda voor de dag raadplegen. Met een simpele spraakopdracht kunnen allerlei zaken in huis geregeld worden. Zo kan je smart lampen inschakelen of de ideale kamertemperatuur instellen door draadloze communicatie met Google Nest (lees: een slimme thermostaat).

Volgens Teufel realiseert de MOTIV GO VOICE een krachtig en kamervullend geluid. De fabrikant omschrijft dit model als een compacte speaker. Er zijn twee robuuste fullrange drivers geïntegreerd. Deze worden ondersteund door passieve basmembranen. Het doorlopende aluminium frame biedt stabiliteit en bescherming tegen trillingen. Dankzij de speciaal ontwikkelde Dynamore-technologie lijkt de MOTIV GO VOICE zich niets aan te trekken van fysieke begrenzingen. Ondanks zijn compacte afmetingen, vult het virtueel uitgebreide stereogeluidsbeeld de hele ruimte.

Optimaal verbonden via wifi of bluetooth, en uitgerust met een krachtige accu die garant staat voor een speelduur van 15 uur, is de MOTIV GO VOICE een betrouwbare metgezel. Aldus Teufel. Dat geldt zowel voor binnen als buiten. Het volume en de muziekweergave kunnen met de knoppen aan de bovenkant bediend worden. Daar zijn LED’s te vinden die het laadniveau van de accu en de kwaliteit van het draadloze signaal aangeven.

Op het moment van schrijven is de MOTIV GO VOICE van Teufel al beschikbaar voor een adviesprijs van afgerond 300 euro (299,99 euro om precies te zijn). Er is de keuze tussen een Silver White en Night Black kleurstelling. Benieuwd naar alle verdere details? Breng dan zeker eens een bezoeken aan de website van Teufel.