Het is de missie van KEF om High Fidelity geluid in de huiskamer te brengen. Niet alleen met baanbrekende maar ook toegankelijke producten. De ultracompacte KC62 Uni-Core Force-Cancelling subwoofer weerspiegelt dit zeer mooi. Een fraaie combinatie van audio-uitmuntendheid en ontwerpvernuft. Nu heeft de fabrikant een nieuwe kleuruitvoering toegevoegd aan de KC62: ontdek het stijlvolle Titanium Grey, naast de bestaande Mineral White en Carbon Black afwerkingen. De KC62 is naar eigen zeggen een aanwinst voor elk interieur die muziek voelbaar maakt.

Een diepe en krachtige bas was vroeger het domein van de grote subwoofers. Wat dat betreft is de esthetisch aantrekkelijke KC62 een revolutionair belevingsproduct. Zonder twijfel. Mede dankzij uitzonderlijke engineering en een flinke dosis creativiteit. Zo is KEF erin geslaagd om baanbrekende technologieën te ontwikkelen zodanig dat de productie en reproductie nog dichter bij elkaar ligt.

De kern van de KC62? Die wordt gevormd door drie technologieën waarvoor een patent is aangevraagd. De Uni-Core Technology, P-Flex surround en Smart Distortion Control Technology vertolken de hoofdrol. Mocht je minder bekend zijn met hun innovatieve Uni-Core-drivertechnologie, dit is een compleet nieuwe benadering van de conventionele force cancelling-opstellingen. Dit unieke ontwerp stelde het KEF-team in de mogelijkheid om een subwoofer te creëren met afmetingen ter grootte van een voetbal waarbij een ongekende diepte en nauwkeurigheid primeert. Aldus KEF.

“Ondersteund door KEF’s Music Integrity Engine en krachtige versterking, zorgt de KC62 ervoor dat u volledig opgaat in uw home-entertainment-ervaring.”

Verder is de KC62 voorzien van P-Flex surround, ook wel Origami surround genoemd vanwege de unieke plooivorming. Dit nauwgezette ontwerp resulteert in een diepere basuitbreiding, een gedetailleerdere basweergave en minder vervorming. De sensorloze Smart Distortion Control Technology helpt om eventuele minieme afwijkingen te corrigeren.

De KC62 is niet alleen ontworpen om geluidsmatig goed te presteren maar ook op esthetisch vlak biedt deze telg heel wat voordelen. De KC62 van KEF is vervaardigd uit geëxtrudeerd aluminium, combineert de gebogen behuizing naadloos vorm en functie, en staat garant voor kracht en elegantie. De afwerkingen Carbon Black, Mineral White en Titanium Grey maken van de KC62 een uiterst aantrekkelijk statement, vooral in combinatie met de bekroonde LS50 Wireless II.

Ben je benieuwd wat de KC62 nog zo uniek maakt? Je ontdekt het op deze pagina.

Verkooppunten van het merk kef