It’s gonna be fun. What’s gonna be fun? Alpha High End says: The Cost is No Object Show. Al vele jaren is dit evenement een hoogdag. Niet alleen voor het welbekende AV-bedrijf, met ondertussen al 4 winkels in België, maar ook voor jou als muziekliefhebber. Op zaterdag 25 en zondag 26 februari 2023 ben jij als luisteraar/lezer van harte welkom bij Alpha in Brasschaat. Benieuwd welke toestellen de hoofdrol vertolken op de show?

Je kan er niet omheen: het weekend van 25 februari staat synoniem voor ‘showtime’ in Brasschaat. Wat je zoal mag verwachten? Allereerst de Planar ribbon luidsprekers van Clarisys Audio. Ook wel beter bekend onder de naam Audition. De Planar’s zijn beroemd geworden door de Apogee uit de Verenigde Staten, nu opnieuw ontwikkeld door Florian Wiegand. Bij Alpha luidt het als volgt: wat een sensatie! Klinkt veelbelovend.

Lees ook


Video: The Cost is No Object Show van Alpha High End Audio, muziek in al zijn glorieuze facetten

 


 

De versterking wordt voorzien door Accuphase met hun top reeks (in de klasse A). Qua bron mag je als belangstellende rekenen op onder andere de Klimax Organik streamer van Linn. Hun veelgeprezen LP12 draaitafel niet te vergeten. Een Accuphase DP+DC 1000 CD/SACD-set? Absoluut!

Alpha The Cost is No Object Show 2023

Als ‘kerst op de taart’ wordt alles bekabeld met de Swisscable Reference line-up. Verder communiceert het Alpha-team dat Pass Lab, JL Audio “Gotham”, Trinnov en Goldmund ook aanwezig zijn met diverse opstelling.

Zoals de lange traditie van The Cost is No Object Show het wil: de toegang is volledig gratis. Voor de lezers onder ons die eerder al op deze show van Alpha is geweest, weet al wat de rode draad is doorheen deze 2-daagse: muzikaliteit zonder verkoopspraatjes, just the music.

Lees ook


Video: Cost is No Object Show 2022 van Alpha High End in Brussel

 


 

Chris, Sammy en het voltallige Alpha-Team kijkt alvast uit naar jouw komst. Een deelname deelname wordt gewaardeerd. Maak je je toch nog zorgen over de parking (indien je met de wagen komt)? Geen probleem: kijk zeker eens op de website van Alpha High End voor alle verdere informatie.

Wil je nu al in hogere sferen worden gebracht? Blik dan samen met ons terug op de editie van vorig jaar met deze sfeervolle reportages. Respectievelijk opgenomen in Brussel en Brasschaat.

Verkooppunten van het merk clarisys-audio