No matter where you live, no matter what you’re into, we all love our big screen moments. De eerste drie regels waarmee Toshiba hun UL20 TV series voorstelt. Niet gelogen want de TV is verkrijgbaar in verschillende formaten die gaan van 43” tot en met 65”. Impressive!

Het is een TV gemaakt voor het ‘TRU-leven’, aldus Toshiba. Deze TRU Picture-technologie zorgt voor een vloeiende en nog meer gedetailleerde beeldweergave. Dit natuurlijk in combinatie met de resolutie van 4K UHD.

Kleuren komen echt tot leven met de High Dynamic Range (HDR). Het verbeterd kleurcontrast waardoor zwarte kleuren donkerder worden en witte kleuren helderder. Het zorgt tevens ook voor een meeslepende kijkervaring zodat elk beeld levensechter aanvoelt.

Aan een krachtig geluid ontbreekt het bij deze TV zeker niet. Dolby Audio zorgt voor een verbeterde geluidservaring. Wat je ook kijkt, het geluid klinkt rijker en krachtiger. Dit wordt mede mogelijk gemaakt door de speakers van Onkyo.

Aan de gamers heeft Toshiba ook gedacht. Dankzij de Toshiba Gaming Mode wordt de levendigheid van de beelden geoptimaliseerd voor een betere ervaring. Daarnaast ondersteunt de modus ook nog eens HDR-games.

Apps mogen natuurlijk ook niet ontbreken en dat doen ze ook zeker niet. Apps zoals Netflix, Prime Video en YouTube zitten allemaal in het pakket. Bovendien is de TV bedienbaar via jouw stem dankzij Alexa of Google Assistent. Dit maakt het leven toch een stuk gemakkelijker, niet?

Hier stopt het natuurlijk niet. Er is nog veel meer te ontdekken over het nieuwe ‘big screen’ van Toshiba. Laat je alvast nog meer verrassen op de website van Toshiba!

Verkooppunten van het merk toshiba