Een bliksemsnelle projector die snel opstart én snel uitschakelt. En dan ook nog eens elk detail op het (witte) doek vertoond. De ZU720TST van Optoma stelt je alvast niet teleur!

De projector bevat onder andere de nieuwste DLP® microspiegeltechnologie van Texas Instruments die garant staat voor langdurige beeldprestaties en ongelooflijke details. De projector zorgt voor een volledige WUXGA-resolutie (1920 x 1200), dit is 15% meer pixels dan in 1080p. Zo wordt er een nog gedetailleerde ongeschaalde Full HD beeldweergave gecreëerd.

Bovendien biedt de projector ook ondersteuning aan voor 4K/HDR. Daarnaast zorgen hoogwaardige optische elementen ervoor dat je van optimale scherpte over het volledige beeldscherm kan genieten. Optoma belooft met de komst van hun ZU720TST realistische kleuren en een kristalhelder beeld. Snelle opstart van je projector? Geen probleem. De ZU720TST got you covered!

Optoma is enkele handige functionaliteiten zeker niet vergeten. Zo is het mogelijk om beelden over een volledig bereik van 360° te projecteren langs de verticale as, inclusief weergave op een plafond of vloer. Verder kan je de projector in portretmodus gebruiken voor hoge of dunne projectiegebieden. Over een zoom functie beschikt de ZU720TST ook.

Een andere handigheid is de splitscreen-modus. Door de HDMI- en DVI-poorten is het mogelijk om vanaf twee digitale bronnen beeld te tonen. Perfect bijvoorbeeld voor videoconferenties. Dankzij de nieuwe DuraCore-technologie van Optoma bereik je een toonaangevende levensduur van 20.000 uur en zeg je vaarwel tegen veel onderhoud.

Benieuwd naar meer? Surf dan zeker eens naar de website van Optoma voor alle verdere details.

Verkooppunten van het merk optoma