Met de introductie van de Triangle Capella luidsprekers is de wereld van High-End audio weer een leuk product rijker. Deze nieuwe actieve luidsprekers, gemaakt in Frankrijk, combineren de rijke ‘akoestische’ ervaring van Triangle met geavanceerde digitale signaalverwerking (DSP) technologie. Het resultaat is een luidspreker-systeem dat niet alleen uitblinkt in zeer kwalitatieve muziekweergave, maar ook heel wat flexibiliteit en een zeer mooi strak design biedt.

Geavanceerde connectiviteit en veelzijdigheid

De Capella luidsprekers zijn ontworpen met moderne gebruikers in gedachten. Het systeem biedt een brede waaier aan streaming- en aansluitings-mogelijkheden zoals Bluetooth en Wi-Fi (inclusief Airplay, Chromecast, UPnP/DLNA en Roon Ready). De compacte Stereo Hub communiceert draadloos met de luidsprekers via WiSA-technologie. Dit stelt gebruikers in staat om alle aangesloten audiobronnen centraal te beheren, inclusief HDMI, USB en optische ingangen.

Superieure geluidskwaliteit door DSP-technologie

Elke Capella luidspreker is uitgerust met een eigen 50W versterkingscircuit en een geavanceerde DSP, die continu het gedrag van de drivers monitort voor optimale prestaties. Dit resulteert in een perfect lineaire frequentierespons, diepere en beter gecontroleerde bastonen, een helder en open geluidsbeeld en zuivere, gedetailleerde stemmen. Echt knap is dat dankzij de DSP-technologie de luidsprekers automatisch gekalibreerd worden aan de akoestiek van de kamer, wat een gebalanceerd geluid oplevert, ongeacht de ruimte.

triangle capella actieve luidsprekers

Flexibiliteit in plaatsing en gebruik

Een van de opvallende kenmerken van de Capella luidsprekers is de flexibiliteit in plaatsing. Dankzij de WiSA-technologie kunnen de luidsprekers overal in de kamer worden geplaatst zonder verlies van geluidskwaliteit. De Stereo Hub kan dicht bij andere AV-apparatuur worden geplaatst, terwijl de luidsprekers vrij in de ruimte kunnen worden opgesteld. Dit maakt de Capella luidsprekers zeer flexibel in hun gebruik bij muziekweergave, home cinema en zelfs gaming.

Elegant design en hoogwaardige afwerking

Naast hun unieke technische eigenschappen bieden de Capella luidsprekers ook een mooie esthetisch uitstraling. Verkrijgbaar in vier afwerkingen – Brown Nebula, Astral Blue, Black Star en Space White – passen ze in elk interieur. De luidsprekers hebben een hoogwaardig behuizing met gebogen randen en verfijnde accenten van geanodiseerd aluminium in Champagne-afwerking, wat bijdraagt aan hun visuele elegantie.

triangle capella actieve luidsprekers

Speciale samenwerking met Pro-Ject

Triangle heeft samengewerkt met Pro-Ject, een toonaangevende Europese fabrikant, om de Lunar 3 draaitafel te ontwikkelen. Deze draaitafel, speciaal ontworpen voor de Capella luidsprekers, brengt het beste uit je 33/45 rpm platen naar voren. De Lunar 3 beschikt over een phono-voorversterker die directe aansluiting op de Stereo Hub mogelijk maakt, en is gebouwd met hoogwaardige materialen om nauwkeurige weergave en minimale vibraties te garanderen.

triangle capella actieve luidsprekers

Triangle Capella luidsprekers samengevat

De Triangle Capella luidsprekers zetten een nieuwe standaard in de wereld van hoogwaardige audio. Met hun geavanceerde DSP-technologie, uitgebreide connectiviteitsopties, flexibele plaatsingsmogelijkheden en elegante design, bieden ze een ongeëvenaarde luisterervaring. Of je nu een muziekliefhebber bent, een home theater-enthousiasteling of een gamer, de Capella luidsprekers kunnen wel eens het nieuwste hifi-product zijn dat perfect past bij jouw muzikale maar ook interieur behoeften.

triangle capella actieve luidsprekers

Voor meer informatie over de Triangle Capella luidsprekers bezoek je de Triangle website. Wens je ze te beluisteren dan kan je één van de onderstaande verkooppunten contacteren om een luisterafspraak in te boeken.

Specificaties

– Type: Bass Reflex Actieve Luidsprekers met geïntegreerde DSP
– Aantal wegen: 2-wegs met dedicated amplificatie voor elke driver
– Middentoner: 1 x 16.5 cm natuurlijke cellulose pulp membraan
– Tweeter: 1 x 25 mm magnesium legering dome
– Frequentiebereik: 42-22 kHz
– Ingangen: RCA mono lijninvoer, WiSA draadloze technologie
– Vermogen: Class D Bi-amplification van 2x50W per luidspreker (2x100W totaal)
– Afmetingen luidsprekers: 200 x 315 x 380 mm
– Gewicht luidsprekers: 8,5 kg

Met de introductie van de Capella luidsprekers zet Triangle een belangrijke stap voorwaarts in de wereld van high-end audio. Deze luidsprekers beloven niet alleen een uitzonderlijke geluidskwaliteit, maar ook een ongeëvenaarde flexibiliteit en gebruiksgemak, verpakt in een stijlvol ontwerp.

Verkooppunten van het merk triangle