Audio-Technica viert zijn 60-jarig jubileum met de introductie van de ATH-S300BT, een draadloze hoofdtelefoon die uitblinkt met een ongeëvenaarde batterijduur van 90 uur. Deze nieuwe toevoeging aan het assortiment belooft muziekliefhebbers en frequente reizigers een ongeëvenaarde luisterervaring.

Uitzonderlijke batterijduur en snelle oplaadtijd

De Audio-Technica ATH-S300BT biedt tot 90 uur draadloos luisterplezier zonder tussentijds opladen. Met de actieve ruisonderdrukking (ANC) ingeschakeld, gaat de batterij nog steeds indrukwekkende 60 uur mee. Bovendien zorgt een snelle oplaadbeurt van slechts drie minuten voor 2,5 uur extra luistertijd, ideaal voor mensen die constant onderweg zijn.

Geluidskwaliteit en ruisonderdrukking

Dankzij de digitale hybride ruisonderdrukkingstechnologie kunnen gebruikers genieten van een ongestoorde geluidsomgeving, zelfs in de drukste omgevingen. De transparantiemodus biedt de mogelijkheid om omgevingsgeluiden door te laten, wat handig is voor reisaankondigingen en gesprekken zonder de hoofdtelefoon af te nemen.

 

Luxe ontwerp en comfortabel draagcomfort

De Audio-Technica ATH-S300BT combineert stijl en comfort met een opvallend gemarmerd terrazzopatroon en ergonomisch ontworpen oorkussens. De compacte, opklapbare oorschelpen maken de hoofdtelefoon licht en draagbaar, ideaal voor dagelijks gebruik. Het ontwerp is niet alleen visueel aantrekkelijk, maar biedt ook ultiem comfort, vergelijkbaar met het dragen van een kasjmieren sweater.

Ingebouwde microfoon en gebruiksvriendelijke bediening

De hoofdtelefoon is voorzien van een ingebouwde microfoon die kristalheldere gesprekken mogelijk maakt. Met de aanraakbediening in de oorschelpen kunnen gebruikers eenvoudig muziek afspelen, het volume regelen en toegang krijgen tot Siri en Google Assistant. Deze functionaliteiten maken de Audio-Technica ATH-S300BT perfect voor handenvrije bediening onderweg.

Krachtige audioprestaties en lage latentiemodus

De ATH-S300BT is uitgerust met 40 mm drivers die een sterke audioweergave over het hele frequentiebereik bieden. Dit resulteert in een gedetailleerde geluidsweergave, zelfs over een ononderbroken Bluetooth-verbinding. De lage latentiemodus minimaliseert geluidsvertraging, wat essentieel is voor het bekijken van video’s en tijdens het gamen.

Multipoint Pairing en bekabelde opties

Multipoint Pairing maakt het mogelijk om de hoofdtelefoon gelijktijdig met twee Bluetooth-apparaten te verbinden, wat zorgt voor een naadloze overgang tussen verschillende geluidsbronnen. Voor gebruikers die een bekabelde verbinding verkiezen, wordt een 1,2 meter lange kabel meegeleverd, compleet met een inline microfoon en bedieningsknoppen.

Belangrijkste kenmerken

– Beste batterijduur in zijn klasse: tot 90 uur continu afspelen op een volle lading met ANC uit en tot 60 uur met ANC aan.
– Snelle oplaadtijd: 2,5 uur afspelen na 3 minuten snel opladen via USB-C.
– Draadloos ontwerp: Over-ear hoofdtelefoon met digitale hybride ruisonderdrukkingstechnologie.
– Transparantiemodus: Laat omgevingsgeluiden door voor reisaankondigingen en gesprekken.
– Multipoint Pairing: Voor naadloze en gelijktijdige verbinding met twee Bluetooth-apparaten.- 40 mm drivers: Bieden krachtige audioweergave via een draadloos Bluetooth-signaal.
– Lage latentiemodus: Voor vlotte videostreaming en gaming.
– Hoogwaardige microfoon: Zorgt voor kristalheldere gesprekken.
– Easy-touch bedieningsknoppen: Intuïtief bedieningsgemak en toegang tot Siri en Google Assistant.
– Strak ontwerp: Neutraal kleurenpalet en ergonomische, comfortabele pasvorm.
– Inclusief kabel: 1,2 meter kabel met inline microfoon en bedieningsknoppen voor optionele bekabelde verbinding.

Beschikbaarheid en prijs

De Audio-Technica ATH-S300BT hoofdtelefoon is vanaf 13 juni 2024 verkrijgbaar voor een adviesprijs van €119. Voor meer informatie kunt u terecht op de Audio-Technica website.

Met de lancering van de ATH-S300BT zet Audio-Technica wederom een stap voorwaarts in de wereld van hoogwaardige audiotechnologie. Deze hoofdtelefoon biedt niet alleen een uitzonderlijke batterijduur, maar ook een ongeëvenaarde geluidskwaliteit en gebruiksvriendelijke functionaliteiten, verpakt in een stijlvol ontwerp.

Verkooppunten van het merk audio-technica