Ultimate Ears heeft zijn populaire BOOM-serie draagbare Bluetooth-luidsprekers vernieuwd en introduceert een geheel nieuw model, de EVERBOOM. De nieuwe line-up biedt verbeterde geluidskwaliteit en duurzaamheid, ideaal voor zowel binnen- als buitengebruik.

EVERBOOM

De EVERBOOM is ontworpen voor ultieme draagbaarheid en duurzaamheid. Hij is volledig waterdicht en stofdicht (IP67-gecertificeerd) en biedt tot 20 uur speeltijd op een enkele lading. Met Bluetooth 5.1 en NFC voor snel koppelen, is deze luidspreker compatibel met de Ultimate Ears BOOM-app, die geavanceerde geluidsinstellingen en personalisatie biedt.

BOOM 4

De BOOM 4 biedt verbeterde basradiatoren voor diepere lage tonen, gemaakt van meer gerecycleerde materialen en beschikbaar in een scala aan nieuwe kleuren. Het model blijft trouw aan zijn robuuste ontwerp, ideaal voor avonturen buitenshuis.

Eigenschappen: Waterdicht, schokbestendig en met een batterijlevensduur van 15 uur.

MEGABOOM 4

De MEGABOOM 4 bouwt voort op de sterke punten van zijn voorgangers met nog krachtiger geluid en verbeterde duurzaamheid. Het model biedt 20 uur speeltijd en de mogelijkheid om meerdere BOOM-luidsprekers draadloos te koppelen voor een meeslepende audio-ervaring.

WONDERBOOM 4

De WONDERBOOM 4 is het meest compacte model in de line-up, maar biedt een indrukwekkend 360 graden geluid en verbeterde bas. Het is perfect voor onderweg, met een batterijlevensduur van 13 uur en een volledig waterdicht ontwerp.

Functies

Duurzaamheid en Materialen

Ultimate Ears zet zich in voor duurzaamheid met deze nieuwe line-up door meer gerecycleerde materialen te gebruiken zonder in te boeten op kwaliteit en prestaties. De robuuste ontwerpen zorgen ervoor dat de luidsprekers tegen een stootje kunnen en bestand zijn tegen de elementen.

Connectiviteit

Met Bluetooth 5.1 en NFC kunnen gebruikers hun apparaten snel en eenvoudig koppelen. De luidsprekers zijn compatibel met de Ultimate Ears BOOM-app, die gebruikers in staat stelt om het geluid aan te passen, meerdere luidsprekers te verbinden en updates te ontvangen voor verbeterde functionaliteit.

Met de introductie van de EVERBOOM en de vernieuwing van de BOOM-serie biedt Ultimate Ears een breed scala aan opties voor elke muziekliefhebber. Of je nu een krachtig geluid zoekt voor een feestje of een duurzame luidspreker voor buitenactiviteiten, de nieuwe line-up heeft voor ieder wat wils. De verbeterde geluidskwaliteit, duurzaamheid en innovatieve functies maken deze luidsprekers tot een uitstekende keuze voor 2024.