Maak kennis met de nieuwste telg binnen het portfolio van Ultimate Ears: de EPICBOOM. Deze draagbare Bluetooth-speaker dompelt je onder in een 360° geluidservaring. Een diepe bass, inclusief een aanpasbare equalizer (EQ)? De EPICBOOM heeft het allemaal. Waar je ook bent, deze speaker laat je muziek groots en gewaagd klinken. Aldus de fabrikant. Het is naar eigen zeggen ‘puur episch’.

De EPICBOOM is in staat om een indrukwekkend geluid neer te zetten. Een goede geluidskwaliteit wordt gewaarborgd door een woofer en twee hoogfrequente transductors. Een trotse eigenaar wordt in de mogelijkheid gesteld om de equalizer aan te passen. Hoe dat kan? Met behulp van de BOOM-app.

Zeg maar dag tegen die ‘vervelende onderbrekingen’. De EPICBOOM gaat door en door. Er wordt gesproken over een batterijduur van maar liefst 17 uur. Een koppeling maken met andere speakers binnen de Ultimate Ears-familie? Het is een optie. Dit kan met de BOOM 3, MEGABOOM 3, HYPERBOOM en EPICBOOM. Perfect voor een groots geluid.

De EPICBOOM is, qua design, stoer opgevat. De draadloze luidspreker is bestand tegen stof, vuil en zelfs grote waterstralen. Leuk om te weten: hij blijft drijven in water. Met een IP67-classificatie kan de EPICBOOM tot wel 30 minuten onder water gehouden worden. Laat je ‘m per ongeluk vallen? Dan is de kans vrij groot dat de ‘geluidsbox’ het overleeft, op voorwaarde dat de valhoogte maximaal 1 meter was. Er wordt een draadloos bereik opgegeven van 55 meter.

Wil je nog ‘meer geluid’ uit de EPICBOOM halen? Dan tik je best op de Outdoor Boost-knop. Een krachtige bass met inbegrip van een groots geluid? Dat zeker. Ongeacht je locatie. Via NFC kunnen Android-gebruikers eenvoudig verbinding maken.

Je favoriete muziek laten afspelen zonder je smartphone boven te halen? Check. Nummers afspelen, pauzeren en overslaan, … Het kan allemaal met één simpele druk op de knop. Streamingdiensten zoals Spotify, Amazon Music en Apple Music worden ondersteund.