Een superieur geluid, een duurzaam ontwerp en een batterijduur van 24 uur? Dat is een korte samenvatting van het nieuwste paradepaardje dat Sonos op de markt brengt. Maak kennis met de Move 2. Na het succes van de Era 100 en Era 300, introduceert het merk met trots deze nieuwe telg. De vernieuwde draagbare speaker is zowel van binnen als van buiten opgewaardeerd. Er wordt gesproken over een baanbrekende geluidskwaliteit met inbegrip van duurzame eigenschappen qua ontwerp. De Move 2 kan ruimtelijk stereogeluid afspelen. Deze luidspreker heeft een waterbestendige behuizing.

Sonos Move 2De Move 2 wordt geleverd met een volledig herziene akoestische architectuur, inclusief dubbele tweeters die zorgen voor ruimtelijk stereogeluid en kristalheldere tonen. Dit betekent dat je de emotie en intensiteit van live optredens kan ervaren in je eigen omgeving. De geavanceerde woofer levert naar eigen zeggen een diepe en dynamische bas.

Dankzij de Bluetooth- en WiFi-connectiviteit is flexibiliteit de ‘middle name’ van deze Move 2. Je kan eenvoudig audio streamen naar een WiFi-stereopaar Move 2-luidsprekers. De Move 2 kan naadloos geïntegreerd worden in de rest van je Sonos-systeem. Feestjes naar een nog hoger niveau tillen? Het kan met dit exemplaar.

Met een indrukwekkende batterijduur tot 24 uur, dubbel zo lang als zijn voorganger, is de Move 2 een ideale metgezel voor weekendtrips en avonturen in de buitenlucht. Bovendien beschikt hij over een handige USB-C-poort. Zo kan je onderweg een telefoon of andere elektronische apparaten opladen.

Sonos heeft duurzaamheid hoog in het vaandel staan. De Move 2 vermindert het energieverbruik in stand-by met meer dan 40%. Het toestel is uitgerust met een vervangbare batterij om de levensduur van het product te verlengen. De verpakking is ontworpen met duurzame materialen, zonder nieuw plastic. Het kan gerecycled worden als oud papier. Als dat niet goed is? Bovendien is de Move 2 bestand tegen vallen, waterdruppels, regen, stof en zon dankzij de IP56-classificatie.

Sonos Move 2De Move 2 is beschikbaar in een Olive-kleurstelling, die zowel binnen als buiten goed tot zijn recht komt, evenals zwart en wit. De speaker heeft dezelfde intuïtieve gebruikersinterface als de recent gelanceerde Era-producten. Inclusief een capacitieve volumeregelaar wat eenvoudige bediening mogelijk maakt. Je kan de Move 2 bedienen via Sonos Voice Control, Amazon Alexa, de Sonos-app, Apple AirPlay 2 en Bluetooth.

Of je nu audio streamt via WiFi of Bluetooth: de Move 2 biedt eindeloze mogelijkheden. Sluit je platenspeler, computer of een andere audiobron aan met de Sonos Line-In Adapter voor een nog bredere luisterervaring.

De oorspronkelijke Sonos Move, gelanceerd in 2019, creëerde een nieuwe productcategorie voor premium draagbare speakers. Dit model werd al snel een bestseller. De Move 2 bouwt verder op dit succes en biedt een nog betere luisterervaring waarbij superieur geluid en duurzaamheid centraal staan.

Verkooppunten van het merk sonos