Duitse hoofdtelefoonfabrikant Ultrasone lanceert een exclusief in-ear model: de Ultrasone Ruby Sunrise. Die exclusiviteit kan vooral gevonden worden in de oplage, ze zijn van plan om er maar 100 stuks van te maken. Kenmerkend is vooral de speciale kleur gecombineerd met het logo-emblemen gemaakt van geborsteld aluminium.

Ultrasone Ruby SunriseDe Ruby Sunrise is het nieuwe paradepaartje geworden van Ultrasone. Het Duitse audiomerk heeft deze vooral ontworpen om te zorgen voor optimaal muziekgenot in elke situatie. Met een 1,2 meter lange kabel stuur je de muziek door naar de Ruby Sunrise. Wil je echt zorgen voor optimaal geluid? Dan kan je gebruik maken van een optionele symmetrische kabel.

Ultrasone heeft niet zomaar gekozen voor de naam: Ruby Sunrise. De kleuren van de behuizing doen vooral denken aan een mooie zonsopgang. Ook het feit dat er maar 100 stuks beschikbaar zijn zorgt dit samen met het design voor een bepaalde exclusiviteit.

De Ruby Sunrise is met de hand gemaakt in Gut Raucherberg bij Beieren, zo garandeert Ultrasone een hoge kwaliteit. De Duitse hoofdtelefoonbouwer belooft zelfs een garantie van vijf jaar, voor de bijgeleverde kabels ligt dat op 2 jaar.

Het frequentiebereik gaat van 10 Hz tot 50 kHz terwijl de impedantie van deze in-ears 25 Ohm bedraagt. Bij je bestelling ontvang je ook verschillende oorstukjes in heel wat maten, dit zorgt altijd voor een perfecte pasvorm.

De Ultrasone Ruby Sunrise is wel niet goedkoop, je haalt hem in huis voor een adviesprijs van 2.300 euro. Vanaf 1 maart is hij verkrijgbaar op de website van Ultrasone. Met de beperkte oplage zal je wel snel moeten zijn als je het in huis wilt halen.

Ultrasone Ruby Sunrise

Verkooppunten van het merk ultrasone