Het Zweedse merk Audio Pro, dat zich specialiseert in luidsprekers, bracht twee nieuwe modellen uit. Audio Pro ontwikkelde een monitormodel (A26) en een vloerstaander (A36). Allebei beschikken ze over analoge en digitale ingangen. Daarnaast hebben ze ook de mogelijkheid om je smartphone of tablet draadloos te verbinden. Ze zijn beschikbaar in zwarte en witte uitvoering.

Audio Pro ontwierp deze luidsprekers zodat ze voldoen aan de eisen van zelfs de meest kieskeurige klanten. Ze zijn er ook in geslaagd om ze aan een scherpe prijs op de markt te brengen.

Audio Pro A26Het grote verschil tussen de twee nieuwe modellen kan gevonden worden in de manier waarop ze gebouwd zijn. De A26 is het monitormodel terwijl de A36 een vloerstaander is. Ze hebben allebei veelal dezelfde functies en verbindingsmogelijkheden. Zo kan je de luidsprekers aansturen via een kabel, wifi of bluetooth.

Daarnaast kunnen ze verbonden worden met andere luidsprekers in een AV-opstelling of met andere luidsprekers uit het Audio Pro multi-room portfolio. In deze opstellingen kunnen beide modellen geregeld worden via een afstandsbediening van een tv. In andere gevallen kunnen de luidsprekers bediend worden via de Audio Pro Control App, spraakbesturing, smartphone of tablet.

Bovendien kan dankzij de IR-afstandbediening een radiostation of Spotify-afspeellijst geactiveerd worden. Als je wil kan je ook genieten van een virtueel surround-geluid via de HDMI ARC-verbinding.

Audio Pro A36Beide modellen hebben een vermogen van 150 Watt en een textiel dome-tweeter van één inch, maar telkens met een verschillend frequentiebereik. De A36 heeft een bereik van 32 Hz tot 25 kHz, met een cross-over frequentie op 2,9 kHz. Dat van de A26 reikt zelfs van 45 Hz tot 20 kHz, de cross-over frequentie ligt hier op 2,8 kHz.

Ze zijn dus te koop per paar zodat ze als multi-room luidsprekers kunnen worden ingezet. Voor meer informatie over de leverbaarheid kan je terecht op de website van Audio Pro.

Verkooppunten van het merk audio-pro