Op donderdagavond 10 oktober presenteert Van Duppen Audio in Venlo de nieuwe NAIM noviteiten. Zo kun je kennismaken met de nieuwe NAIT XS 3, de SuperNait 3 en de vernieuwde NAIM Mu-so 2nd Generation line-up.

Tijdens deze reguliere koopavond kun je gewoon binnenlopen, maar tussen 19:30 uur en 20:30 uur worden de nieuwe geïntegreerde versterkers met hun voorgangers gedemonstreerd.

De nieuwe geïntegreerde versterkers kenmerken zich door een aantal interne verbeteringen en de toevoeging van een phono input voor draaitafels.

De special promotie die loopt bij Van Duppen Audio loopt op zijn einde, maar je kan nog tijdelijk profiteren van het speciale aanbod met een flinke korting rond de Naim Uniti Nova en nieuwe Neat Ekstra luidsprekers. Deze combinatie zal ook met veel plezier gedemonstreerd worden.

NAIM heeft zijn draadloze luidsprekers een flinke update gegeven. Het uiterlijk heeft een mooie dark grey afwerking gekregen, het touch display is verbeterd en er zijn nieuwe kleuren voor de optionele covers.

Ook de geluidskwaliteit heeft een flinke boost gekregen door nieuwe luidsprekers en aanpassingen van de DSP. Op technisch gebied werden de Airplay 2 en Google Chromecast toegevoegd.

Wanneer?
Donderdagavond 10 oktober van 19:30 uur tot 20:30 uur

Waar?
Van Duppen Audio
Spoorstraat 42
Venlo
Nederland