Ben jij volledig vertrouwd met de wereld van high-end audioapparatuur? Weet jij klanten te vinden voor de unieke luidsprekers van VEDDAN? Wel, dan is er misschien wel een baan voor jou weggelegd als Account Manager bij het Nederlandse audiobedrijf.

Reinventing the way sound is produced. As intended by nature: transparent, detailed and dynamic. Dat is de leuze die ze bij VEDDAN hoog in het vaandel dragen. Wat je dan precies zou doen als Account Manager? Je wordt verantwoordelijk geacht voor de verkoop van VEDDAN luidsprekers en aanverwante producten in de Benelux.

Het is de bedoeling dat je proactief op zoek gaat naar kansen en mogelijkheden om het VEDDAN-systeem onder de aandacht te brengen bij mogelijke nieuwe dealers en/of klanten. Verder weet je als geen ander jouw eigen netwerk aan te boren om zo nieuwe samenwerkingen aan te gaan.

Wat jij alvast kan verwachten van VEDDAN? Een informele werksfeer binnen een groeiend en ambitieus bedrijf, een omgeving waarin je komt te werken met een innovatief, in Nederland ontworpen high-end luidspreker voor het topsegment, de vrijheid en zelfstandigheid om je eigen rol vorm te geven en nog veel meer.

Kortom… Jij

  • Bent leergierig, enthousiast en ambitieus;
  • Hebt een commerciële opleiding op HBO-niveau afgerond;
  • Hebt voldoende kennis en ervaring op het gebied van high-end audioapparatuur;
  • Bent een verbindende factor, zowel binnen als buiten VEDDAN;
  • Hebt een salesgedreven persoonlijkheid;
  • Voelt je verantwoordelijk voor afspraken, documentatie en het behalen van targets;
  • Bent een positief ingestelde en behulpzame collega die houdt van samenwerken, maar ook goed zelfstandig aan de slag kan;
  • Bent een fijne gesprekspartner die communicatief vaardig is en de Engelse taal onder de knie heeft.

Herken jij jezelf volledig in deze ‘rol’? Stuur dan zeker een e-mail naar rens.timmermans@veddan.com met in bijlage je CV. Wie weet wordt jij dan wel Account Manager bij VEDDAN.

Nieuwsgierig naar hoe je werkdag er precies zou uitzien? Je ontdekt het hier.