Leuk nieuws vanuit Audio Pro want hun portfolio wordt verder uitgebreid met de komst van de SW-5. Een subwoofer die een ‘muzikale bas’ de ruimte kan insturen van maar liefst 150 Watt in klasse D. Het belevingsapparaat is 27,5 x 27,5 x 29 cm groot, iets kleiner in vergelijking met zijn voorganger: de SW-10.

De spiksplinternieuwe SW-5 van Audio Pro: we kunnen dit model wel kaderen als het kleinere broertje of zusje van de SW-10 die eerder al op de markt verscheen. Maar laat je zeker en vast niet door misleiden door de naam of het getal ‘5’ want ook de SW-5 levert een krachtige bas. Naar eigen zeggen zou die zelfs veel groter zijn dan gelijkaardige subwoofers van dit formaat. De SW-5 geeft veel waar voor jouw geld. Aldus Audio Pro.

“Designed to take audio to the next level, the SW-5 rocks a new 150W amplifier and 8″ longthrow woofer for serious sound.”

Benieuwd naar het design?

Zoals eerder al vermeld wordt er een vermogen opgegeven van 150 Watt in klasse D (DPS controlled). De SW-5 is verder nog voorzien van een 8 inch long throw woofer en beschikt over een RCA-ingang. Het frequentiegebied loopt van 35 Hz tot 130 Hz met een variabele crossover tussen 50 en 130 Hz.

Lees ook


Audio Pro Addon T3+ LemonAudio Pro Addon T3+ nu ook verkrijgbaar in Lemon-edition

 


 

De SW-5 zal verkrijgbaar worden in een witte of zwarte afwerking. Nieuwsgierig om de verdere details van deze subwoofer zelf te ontdekken? De website van Audio Pro vertelt er je alles over.