Leuk nieuws vanuit Audio Pro want hun portfolio wordt verder uitgebreid met de komst van de SW-5. Een subwoofer die een ‘muzikale bas’ de ruimte kan insturen van maar liefst 150 Watt in klasse D. Het belevingsapparaat is 27,5 x 27,5 x 29 cm groot, iets kleiner in vergelijking met zijn voorganger: de SW-10.

De spiksplinternieuwe SW-5 van Audio Pro: we kunnen dit model wel kaderen als het kleinere broertje of zusje van de SW-10 die eerder al op de markt verscheen. Maar laat je zeker en vast niet door misleiden door de naam of het getal ‘5’ want ook de SW-5 levert een krachtige bas. Naar eigen zeggen zou die zelfs veel groter zijn dan gelijkaardige subwoofers van dit formaat. De SW-5 geeft veel waar voor jouw geld. Aldus Audio Pro.

“Designed to take audio to the next level, the SW-5 rocks a new 150W amplifier and 8″ longthrow woofer for serious sound.”

Benieuwd naar het design?

Zoals eerder al vermeld wordt er een vermogen opgegeven van 150 Watt in klasse D (DPS controlled). De SW-5 is verder nog voorzien van een 8 inch long throw woofer en beschikt over een RCA-ingang. Het frequentiegebied loopt van 35 Hz tot 130 Hz met een variabele crossover tussen 50 en 130 Hz.

Lees ook


Audio Pro Addon T3+ LemonAudio Pro Addon T3+ nu ook verkrijgbaar in Lemon-edition

 


 

De SW-5 zal verkrijgbaar worden in een witte of zwarte afwerking. Nieuwsgierig om de verdere details van deze subwoofer zelf te ontdekken? De website van Audio Pro vertelt er je alles over.

Verkooppunten van het merk audio-pro