Master & Dynamic heeft een nieuw paar draadloze in-ears uitgebracht: de MW07 GO. Ze staat al langer bekend om specialere ontwerpen, en nu heeft ze in-ears gelanceerd die er toch ook vrij uniek uitzien.

De MW07 GO is het tweede paar van Master & Dynamic van dat soort en is gericht op mensen met een actieve levensstijl met hun IPX6-geclassificeerde waterbestendige constructie, wat betekent dat ze ongevoelig zijn voor druppeltjes zweet en regen.

Master & Dynamic MW07 GO

Master & Dynamic hebben gekozen voor TR90 als materiaal, een ultrasterk composiet dat meestal wordt gebruikt voor sportieve brillen. Bijgevolg weegt elke knop een vederlicht van 7,4 g. In elke eenheid zit een aangepaste 10 mm Beryllium-driver, waarvan het bedrijf beweert dat hij “rijk, expansief geluid zal leveren.”

Bluetooth-connectiviteit is aptX-gearomatiseerd. De levensduur van de batterij is zo’n 10 uur, maar je krijgt ook een oplaadcase die de totale luistertijd tot 22 uur uitbreidt. De snellaadfunctie is vrij indrukwekkend: 15 minuten opladen levert 5 uur speeltijd op.

Ze zijn verkrijgbaar in vier verschillende kleuren voor een prijs van €199.

Verkooppunten van het merk master-dynamic