Air Tight, de gerenommeerde Japanse fabrikant van high-end audioapparatuur, introduceert de nieuwste evolutie in hun legendarische ATM-1 serie: de ATM-1E 2024 Edition. Deze nieuwe versterker bouwt voort op bijna 40 jaar ervaring en combineert klassiek ontwerp met moderne technologie voor een ongeëvenaarde luisterervaring.

Technologische innovaties – Uitgangstrafo’s en smoorspoel van Tamura

De ATM-1E is uitgerust met hoogwaardige uitgangstrafo’s en een smoorspoel van het befaamde Tamura, wat zorgt voor een uitzonderlijke geluidskwaliteit en betrouwbaarheid. Deze componenten dragen bij aan de diepe, rijke klank die kenmerkend is voor Air Tight versterkers.

Nieuwe opbouw en bias-meter

De interne opbouw van de versterker is volledig vernieuwd, inclusief een nauwkeurige bias-meter met onafhankelijke biasregeling die bovenop het chassis is geplaatst. Dit ontwerp maakt het mogelijk om de buizen precies af te stemmen voor optimale prestaties.

Ontwerpfilosofie

Air Tight volgt een unieke ontwerpbenadering: in plaats van een audiocircuit te ontwerpen en daar de meest geschikte buis bij te kiezen, selecteren ze eerst een buis met de beste muzikale eigenschappen en ontwerpen vervolgens een schakeling die deze buis optimaal ondersteunt. Deze filosofie resulteert in versterkers die een puur en levendig geluid produceren, waardoor muziek met een natuurlijk timbre en gloed wordt gereproduceerd.

Muzikale beleving

De ATM-1E is ontworpen voor de echte muziekliefhebber die zich wil onderdompelen in de muziek zonder afleiding van technische details. De versterker biedt een natuurlijke en warme klank die iedere noot en passage tot leven brengt. Dit maakt de ATM-1E niet alleen een technisch meesterwerk, maar ook een emotionele ervaring voor de luisteraar.

Prijs en beschikbaarheid

De Air Tight ATM-1E 2024 Edition is vanaf nu verkrijgbaar voor een adviesprijs van €9.950.

Met de introductie van de ATM-1E 2024 Edition blijft Air Tight trouw aan zijn traditie van uitzonderlijke audiokwaliteit en innovatief ontwerp. Deze versterker is een must-have voor audiofielen die op zoek zijn naar een combinatie van nostalgie en moderne technologie in hun luisterervaring.

Verkooppunten van het merk air-tight