Heel recentelijk lanceerde ArtSound, de Belgische fabrikant van sfeervolle belevingsproducten, onderstaande video. Zoals de titel van het filmpje al laat uitschijnen, wordt in de video een krachtige party speaker mét lichteffecten ‘uit de doeken’ gedaan. Aanschouw de PWR09. Een draagbare luidspreker die naar eigen zeggen de combinatie maakt tussen enerzijds ‘power’ en anderzijds finesse. Waar je ook gaat, deze speaker met dubbele woofers en lichtspektakel prikkelt alle zintuigen. Zelfs buiten. Aldus ArtSound.

160 Watt aan ‘ArtSound power’? Dat zeker. Met een zogenaamde ‘dubbele batterij’ kan je rekenen op een batterijduur van maar liefst 8 uur. Twee 6,5″ polypropyleen woofers zijn aanwezig. Dankzij de geïntegreerde bluetooth technologie, de TWS functie en de microfoon ingang is er heel wat mogelijk op vlak van connectiviteit. Met behulp van het handvat kan je deze telg eenvoudig transporteren. De ArtSound PWR09 kan op een statief gezet worden.

‘Let it beat hard met de party speaker PWR09’. Klinkt veelbelovend. ArtSound maakt zich sterk dat je de PWR09 party speaker het best kan omschrijven als volgt: ongemeen krachtig. Deze ‘krachtpatser’ herbergt een ingebouwde equilizer en een krachtige versterker.

Je kan er niet omheen: LED-lichten. Deze ‘dansen’ als het ware op maat van de muziek. Vijf kleuren in verschillende settings zijn beschikbaar. De producent benadrukt dat elke klank zorgt voor een gecontroleerde vibe, zonder vervorming of ‘vervelende’ natrilling.

Er zijn heel wat gebruiksmogelijkheden: je kan er een USB-stick op kwijt, of zelfs aansluiten op een mix tafel. Hij beschikt over een aux-ingang en audio-uitgang. Een microfoon kan gekoppeld worden.

Ben je minder fan van de bediening via een smartphone? ArtSound ‘got you covered’. Bij levering ontvang je een handzender waarmee je alles aanstuurt. Met behulp van TWS technologie kan je de luidspreker moeiteloos koppelen aan een tweede exemplaar. Nieuwsgierig naar alle verdere specificaties?

  • Systeem: 2-weg met actieve filter
  • Woofer: 2 x 6,5” polypropyleen kegel
  • Frequentiebereik: 60 Hz – 20 kHz
  • Afmetingen: 67,5 x 32,8 x 32 cm
  • Gewicht per stuk: 12 kg
  • Uitgang: link out stereo-RCA
  • Ingang: RCA-stereo, MIC ingang ¼” TRS, USB (opladen), 5V/2A, Type A
  • Max. vermogen: 160 Watt (klasse D)Kleur

De ArtSound PWR09 komt in een zwarte afwerking. De adviesprijs is vastgelegd op 399 euro. Meer weten? Je leest er hier alles over.

Verkooppunten van het merk artsound