De Atohm GT HD luidsprekers zullen uitgerust worden met componenten die de Franse fabrikant speciaal ontwikkeld heeft. Deze luidsprekers onderscheiden zich voornamelijk door hun instelbare frequentierespons.

Piano Wengnut, een samentrekking van “Wenge” en “Walnut”, wordt de nieuwe afwerking die gemaakt is van een echt “Frans walnoot” fineer, “wengé” getint en verder afgewerkt met een hightech pianolak vernis. Deze nieuwe kleur past heel mooi in interieurs met actuele tinten (denk maar aan wit, taupe, grijs…) maar ook in meer klassieke of rustieke ruimtes.

Atohm GT HD

Deze innovatie gaat ook gepaard met het verwijderen van de studs/noppen van het frontpaneel op alle GT HD-series modellen. De stoffen bekledingen worden nu op hun plaats gehouden dankzij een set “onzichtbare” magneten, die ingekapseld zijn in de voorwand. Zeker een meer verfijnde esthetiek wanneer de conventionele stoffen grilles worden verwijderd en vooral wanneer alleen maar de ronde roosters (die ook voorzien zijn) worden gebruikt als bescherming van de woofers.

Prijs van de Atohm GT HD luidsprekers met de Piano Wengnut-afwerking:

  • GT1 HD Wengnut: €2500 per paar, nu beschikbaar
  • GT2 HD Wengnut: €4500 per paar, beschikbaar vanaf juli
  • GT3 HD Wengnut: €7980 per paar, beschikbaar vanaf augustus