Muziekliefhebbers, maak je klaar voor een onvergetelijke luisterervaring. Audio-Life, de gespecialiseerde AV-winkel op het gebied van hoogwaardige audiocomponenten, organiseert binnenkort een leuk evenement. Op een sfeervolle locatie, omgeven door muzikaliteit, zal het team van Audio-Life enkele fraaie audiojuweeltjes in de schijnwerpers zetten. Jij bent alvast van harte welkom op de Audio-Life Show 2023.

Audio-Life zet op zaterdag 30 september 2023 2 nieuwe luidsprekers in de kijker. In een informele setting, met een bijzonder hapje en drankje (inclusief koffie en thee), gaat het team van Audio-Life de nieuwe micr/O van Devore Fidelity ten gehore brengen. Dit zal gebeuren in combinatie met de Levante geïntegreerde versterker van Riviera Audio Labs. Daarnaast zal de Weiss DAC 501 gedemonstreerd worden met Roon. Een fantastische DAC die een realistische beeld neerzet zoals je dat eigenlijk allen maar hoort vanaf een podium. Aldus Audio-Life.

Als je dan nog niet uitgeluisterd zou zijn, neem dan zeker de tijd om kennis te maken met de Fleetwood Deville. Volgens de experts van Audio-Life zijn dit één van de betere speakers in de markt op dit moment (als je kijkt alle segmenten).

Deze telg betreft een legendarische luidspreker die ontwikkeld werd door Jonathan Weiss van OMA audio. Het raakt aan een emotie en een gevoel van echtheid, zoals je maar heel zelden hoort. De Deville zal te horen zijn in combinatie met een Galder draaitafel van Bergmann, een DAC 5 en loopwerk 5 van Audio Note. Een combinatie die zijn gelijke niet kent. The search for Magic Sound: dat is waar ze voor gaan bij Audio-Life.

Verkooppunten van het merk devore-fidelity