Luister niet alleen naar het geluid, maar voel het ook. Zo kadert JBL hun hagelnieuwe PartyBox Ultimate. Het is naar eigen zeggen de best klinkende én luidste PartyBox tot nu toe. Het JBL Original Pro-geluid is hierin verwerkt. Alle details ervaren van je favoriete muziek? Het wordt mede mogelijk gemaakt door twee zeer gevoelige drivers (voor het middenbereik) en dubbele tweeters.

Volgens de fabrikant is geen ruimte te groot. De PartyBox Ultimate is goed te horen, tot maar liefst twee basketbalvelden ver. Impressive! Een paar 9-inch subwoofers zorgen voor een daverende bas die overal te voelen is. Dolby Atmos zorgt ervoor dat jij als consument de muziek ervaart alsof je midden in het nummer zit.

Elke plek transformeren tot hét ultieme feest? Het kan. Met inbegrip van de multidimensionale lichtshow. Een nieuw nachtelijk sterreneffect, coole lichtsporen en dynamische stroboscopen: de mogelijkheden zijn zeer uitgebreid.

Een Wi-Fi en bluetooth connectiviteit wordt gegarandeerd. Muziek kan gestreamd worden in een high-definition geluidskwaliteit. De JBL PartyBox Ultimate stemt zichzelf automatisch af (elke keer als je hem aanzet), overeenkomstig met de omgeving waarin het geplaatst is.

Met de interactieve PartyPad kan je je eigen party flow creëren. Tikken, vasthouden en schuiven. Dat zijn de drie eenvoudige handelingen. Zo kunnen geluidseffecten ontketend worden. Gitaar- & dubbele microfooningangen zijn aanwezig. De JBL PartyBox Ultimate is spatwaterdicht (IPX4-, heeft een gemakkelijk handvat en beschikt over stevige wielen.

“Met onze nieuwste en grootste uitbreiding van de PartyBox-familie hoor je de muziek terwijl je de bas echt voelt.”

Aldus Carsten Olesen, President Consumer Audio bij HARMAN. Kortom: groter, beter en sterker. Of anders gezegd: de populaire PartyBox serie van JBL heeft een nieuwe hoofdrolspeler: de PartyBox Ultimate. Deze draadloze speaker is ondertussen verkrijgbaar voor een adviesprijs van 1.499 euro.

Verkooppunten van het merk jbl