De jaarlijkse Audio Show iEar’ staat binnenkort weer voor de deuren van het Willem II stadion in Tilburg. Muziekliefhebbers, audiofielen, … kunnen zich nu al verheugen op een onvergetelijke ervaring. Op 18 én 19 november 2023 zal het welbekende voetbalstadion het ‘toneel’ worden van deze opmerkelijke audiobeurs, die jij wellicht niet wil missen.

Audio Show iEar’ staat bekend om het samenbrengen van enkele van de meest vooraanstaande merken en producten in de audiowereld. Of je nu een doorgewinterde audiofiel bent of gewoon nieuwsgierig bent naar de nieuwste audiotechnologieën: deze show heeft voor elk wat wils.

Ook voor deze 8e editie is er een uitgave van de beurscatalogus. Deze catalogus belooft een schat aan informatie. Shownieuws, details van deelnemers, informatie over de merken, productlanceringen, … Het zit allemaal vervat in de beurscatalogus van Audio Show iEar’. Als je weet dat de catalogus wordt omschreven met volgende termen als ‘heel dik’, ‘luxe’ en ‘glossy’, dan weet je dat het goed zit.

Deze catalogus wordt gratis bij je thuis bezorgd. Zo kan je je voorbereiden op wat komen gaat. Aanvragen kan tot en met 5 november 2023 via deze link. Met de beurscatalogus in de hand kan je jezelf onderdompelen in de wereld van audiotechnologie voordat de show begint. De catalogus wordt ongeveer 10 dagen voorafgaand aan het evenement bij je thuis afgeleverd.

Voor meer informatie over de Audio Show iEar’ 2023 kan je terecht op de officiële website. Afspraak op audioshowiear.nl. Vraag vandaag nog je beurscatalogus aan en maak je klaar voor een audio-avontuur dat je niet snel zal vergeten. Kan je, net zoals ons, niet wachten tot de editie van 2023? Wij blikken alvast terug op Audio Show iEar’ van vorig jaar met deze sfeervolle video:

Verkooppunten van het merk kef