Audio Pro, de Zweedse audiofabrikant, verwelkomt een nieuw exemplaar binnen hun ‘familie’. Ontdek de Audio Pro A48. Naar eigen zeggen het krachtigste lid binnen het portfolio van stereospeakers. Deze telg combineert allerlei ‘smart features’ als het gaat om muziekstreaming. Inclusief AirPlay 2 en Google Cast. Het bedrijf spreekt van ‘soundbar-killing tv-audio’ in hun aankondiging. Klinkt alvast zeer mooi.

De producent van hoogwaardige belevingsapparaten is ‘recht voor zijn raap’: de A48 is Audio Pro’s grootste en meest gedurfde stereoluidspreker ooit. Het brengt de ‘beproefde formule’ van de Zweedse specialist naar een volgend niveau. Ongeacht of je nu muziek streamt, geniet van tv, films of games. De A48 wordt omschreven als een ‘muzikaal toestel’ waarmee je je favoriete content kan ervaren.

“We’re always trying to occupy the gap in the market for products that appeal to the more discerning listener, without costing them a small fortune.”

Aldus Jens Henriksen, CCO bij Audio Pro. Het spreekt voor zich dat er tegenwoordig heel wat goede hifi producten op de markt zijn, Audio Pro streeft ernaar om luidsprekers te ontwikkelen die onmiddellijk een ‘waar voor je geld-gevoel’ geven.

Je kan de A48 speaker eenvoudig connecteren met een tv via ARC, ideaal voor een snelle volumeregeling met de afstandsbediening (van je televisie). Zoals je waarschijnlijk al kon raden is de A48 uitgerust met nog meer multiroom opties. Je kan kiezen tussen AirPlay 2, Google Cast of de Audio Pro app. Perfect om deze fraaie luidsprekers ‘aan te sturen’, inclusief een vlotte en eenvoudige streaming op elke plek in huis. Een krachtig geluid, diepere bas en verbluffende details? Dat zeker. Audio Pro maakt zich sterk dat de luidspreker is geoptimaliseerd voor zowel tv-audio als het ‘knallen’ van afspeellijsten. De A48 maakt de naam ‘soundbar-killer’ echt waar, klinkt het.

De A48 getuigt van een chique, doch minimalistisch, design. Net zoals de rest van de Audio Pro familie. Op die manier ziet de opstelling er minstens even goed uit als hij klinkt. Wat betreft uitvoering is satijnwit of zwart beschikbaar. Op de voorkant van de luidsprekers zijn aanpasbare, stoffen roosters aangebracht.

Dit exemplaar beschikt over geavanceerde DSP-technologie zodanig dat de ‘impact’ gemaximaliseerd wordt. Audio Pro heeft hun ‘bekroonde concept’ hierin verwerkt namelijk: een kwalitatief geluid voortbrengen vanuit een compacte speaker die het geluidsbeeld van een groter model evenaart.

De Audio Pro A48 werd reeds voorvertoond op een select aantal audioshows, verspreid over heel de wereld. Daar werd de luidspreker alvast enthousiast onthaald. De A48 wordt medio september in de winkels verwacht. Klaar om jouw home entertainment ervaring naar een hoger niveau te tillen? Dan vormt de A48 mogelijks wel een goede ‘match’. Kan je niet wachten om de Audio Pro A48 ‘aan het werk’ te horen? Dan is de productpagina niet te missen.

Verkooppunten van het merk audio-pro