Monitor Audio viert zijn rijke geschiedenis door de introductie van de Studio 89, een moderne herinterpretatie van de iconische Studio 15 luidsprekers uit 1989. Deze nieuwe modellen combineren klassiek ontwerp met geavanceerde technologieën voor een verbeterde luisterervaring.

Technologie

De Studio 89 luidsprekers zijn uitgerust met de nieuwste MPD III (Micro Pleated Diaphragm) tweeters en RDT III (Rigid Diaphragm Technology) mid/bass drivers. Deze drivers bestaan uit drie ultradunne lagen: een C-CAM buitenlaag, een Nomex honingraat kern en een geweven koolstofvezel binnenlaag. Dit zorgt voor een nauwkeurige en dynamische geluidsweergave.

Klassiek ontwerp

Met hun glanzend zwarte afwerking en goudkleurige drivers, behouden de Studio 89 luidsprekers het klassieke uiterlijk van hun voorgangers. Het compacte formaat maakt ze geschikt voor moderne woonruimtes zonder in te boeten aan geluidskwaliteit.

D’Appolito Configuratie

Een opvallend kenmerk van de Studio 89 is de D’Appolito configuratie, waarbij de tweeter tussen de twee mid/bass drivers is geplaatst. Deze opstelling zorgt voor een bredere spreiding van het geluid en een evenwichtiger klankbeeld.

Bouwkwaliteit

De luidsprekers zijn zorgvuldig ontworpen met dikke voorbaffles en zijwanden, slotpoorten en door-bout versteviging om de prestaties van de drivers te optimaliseren. De cross-overs zijn geselecteerd na uitgebreide luistertests door het engineeringteam van Monitor Audio.

Beschikbaarheid en prijzen

De Monitor Audio Studio 89 luidsprekers zijn beschikbaar voor €2.348 per paar. Er zijn ook op maat gemaakte stands beschikbaar voor €600 per paar, ontworpen om de luidsprekers de nodige ondersteuning te bieden.

De Studio 89 luidsprekers van Monitor Audio combineren het beste van klassieke esthetiek en moderne audiotechnologie. Ze zijn een waardige opvolger van de Studio 15 en bieden een verbeterde geluidskwaliteit in een stijlvol ontwerp. Deze nieuwe modellen zijn een uitstekende keuze voor audiofielen die op zoek zijn naar zowel prestatie als schoonheid in hun luidsprekers.

Verkooppunten van het merk monitor-audio