Het Zweedse Audio Pro is een samenwerking gestart met kunstenaar en ondernemer Andreas Wargenbrant. De ‘uitkomst’ van hun collaboratie? Een exclusieve uitvoering van Audio Pro’s welbekende T3+ draadloze luidspreker. Beide partijen komen op de proppen met een variant van de T3+ bluetooth speaker, maar dan wel in een luxueuze roségouden afwerking. ‘Verpakt’ in een zwarte behuizing. Een model uit het Audio Pro x Wargenbrant T3+ portfolio zal slechts beperkt verkrijgbaar zijn gezien de gelimiteerde oplage. Elke telg uit deze serie is individueel genummerd.

Als je minder bekend bent met Andreas Wargenbrant:  hij is kunstenaar, ondernemer en nog veel meer. Zijn visie heeft hem ertoe gedreven om nieuwe manieren en methoden te ontwikkelen die niemand anders heeft durven proberen. Dit maakt hem tot een uitstekend kunstenaar die graag buiten de ‘gangbare paden’ denkt. Onder zijn kunstwerken behoren de vergulde Dalapaarden, dollarbiljetten in brons, een versnipperde platinakaart gemarineerd in rode wijn, … Zijn werk is te zien op historische locaties over de hele wereld waaronder Caesar’s Palace in Las Vegas.

Deze ‘wens’ om te creëren heeft een samenwerking met luidsprekerfabrikant Audio Pro alleen maar gestimuleerd. Op die manier kon een nieuwe versie van de populaire T3+ bluetooth luidspreker werkelijkheid worden. Een belangstellende mag alvast rekenen op een elegante, zwarte luidspreker met luxueuze roségoudkleurige roosters die de drivers, voor zowel de hoge als lage tonen, ‘bedekken’. Aan de linkerkant is een grote ‘W’ aangebracht in ruw geborsteld metaal. Zoals je waarschijnlijk al kon raden staat de ‘W’ voor Wargenbrant. Dankzij de meer industriële look wordt een mooi contrast gevormd met het glanzende oppervlak.

Bij het Scandinavische audiobedrijf zijn ze alvast erg blij met het eindresultaat. Het voelt als een ontwerp dat de creativiteit van Andreas perfect weerspiegelt. Een gevoel van luxe en elegantie. Aldus Jens Henriksen, CCO bij Audio Pro.

Het is als het ware een ‘match made in heaven’. Het voelde heel ‘natuurlijk’ om samen te werken met Audio Pro aangezien zij fantastische, hoogwaardige producten hebben. Zo werk ik ook met mijn kunst. Ik werk altijd met goede materialen en wil de kwaliteit nooit ‘aantasten’. Dat zegt Andreas Wargenbrant.

Wanneer je de producten van Audio Pro ziet, dan krijg je onmiddellijk het gevoel van luxe. En laat het nu net dat zijn wat de kunstenaar wou overbrengen met de fraaie kleurkeuzes die alvast erg geslaagd zijn. Het is zoals dat spreekwoord gaat: less is more.

De producent van sfeervolle belevingsproducten laat weten dat deze T3+ exemplaren in beperkte oplage verkrijgbaar worden. Elke speaker zal voorzien worden van een uniek nummer dat staat vermeldt op de zijkant. Of dit nu een toekomstig collector’s item zal worden? Dat laten we in het midden. Maar gezien de groeiende populariteit van Wargenbrant zou het niet onmogelijk zijn dat deze luxe luidsprekers in de toekomst begeerde ‘schatten’ zullen worden.

Nieuwsgierig naar alle verdere details? Je leest er hier alles over.

Verkooppunten van het merk audio-pro