Dat audiospeciaalzaak Audiomix, gelegen in Begijnendijk (België), hun passie voor muziek maar al te graag deelt: dat staat buiten kijf. Om deze boodschap kracht bij te zetten, organiseren ze binnenkort 2 interessante workshops. Specifiek toegespitst op muziekliefhebbers die willen leren DJ’en en/of het stukje muziekproductie onder de knie krijgen.

Twee leuke workshops? Daar mag je op rekenen. Het maakt niet uit of je een newbie bent of al wat ervaring hebt: de ervaren experts staan nu al te popelen om je verder te helpen zodanig dat je je vaardigheden kan verbeteren.

Start to DJ

De Start to DJ workshop (featuring Lennert Wolfs) gaat door op zaterdag 1 april van 13 uur tot 17 uur (doorlopend). Wat er allemaal op het programma staat: onder andere een Q&A over Rekordbox en een DJ-skills show. Als deelnemer kom je alles te weten over Pioneer controllers. Er zal een introductie gegeven worden rond de nieuwste modellen

Start to Produce

Is producen meer jouw ding? Dan is de Start to Produce workshop (featuring PJ Bridger) niet te missen op zaterdag 22 april van 13 uur tot 17 uur (doorlopend). Ook hier is het programma erg interessant. Een Q&A over Serato? Dat zeker. Verder ontdek je alles over Roland. De leuke promo’s niet te vergeten.

Audiomix nodigt je van harte uit voor de gratis workshops ‘Start to DJ’ en ‘Start to Produce’. Mis deze kans niet om je vaardigheden te verbeteren en samen met andere muziekliefhebbers te leren DJ’en en muziek produceren. Inschrijven is niet nodig.

Meer weten? Je ontdekt er hier alles over.

Verkooppunten van het merk pioneer-dj